Na internete sa objavilo zvrátené video Pavly Filipovej z Hviezdnej roty Superstar

0
3220

Pavla Filipová a krhlaMeno Pavla Filipová vám možno niečo hovorí jedine vtedy, pokiaľ ste sledovali posledné vydanie televíznej šou Superstar. Dievča sa príšerným polomŕtvym spevom dostalo do Hviezdnej roty. Teraz však prichádza, aby zaujala svojim novým videoklipom. Vopred varujeme, že ide o prvotriedne šialenstvo plné zvrhlých pohybov a preto neodporúčame ďalej sledovať obsah videa nikomu pod 18 rokov a najmä nikomu, čo doteraz žil pokojný život. 25 ročná Pavla z Českej republiky totiž predviedla pred neznámym amatérskym kameramanom zvrátené video, ktoré si dnes predstavíme skôr ako prototyp ukážky „ako to určite nerobiť“..

Zvrátenosť a humus
Na videu hlavná hviezda pláva v špinavom bazéne a predvádza orálne uspokojovanie s krhlou, prípadne si masíruje pohlavie, či zadok v konkrétnych miestach cez plavky. na to všetko je kamera v detaile. Divákovi teda nič neujde. Bosá chodí po hnoji, oblizuje chytenú sliepku, prípadne s inými nástrojmi predvádza sex. Ozaj, aby sme nezabudli, ide o hudobný videoklip v pozadí ktorého zrejme naozaj nejaká hudba hrá, no žiaľ je nepočúvateľná rovnako, ako recitácie hviezdy na tomto videu.


Dnes uvádzame takýto obsah trochu netradične, no pre vysoký úspech ide o zaujímavosť, ktorá k nám patrí. Vaše názory nás zaujímajú, čo si vôbec o tomto počine myslíte?