Moderátorka omdlela a kolega pokračoval. Vo vysielaní nebola prvá

0
1785

Moderátor ktorý omdlelNie je pre moderátora nič horšie, keď sa mu pred kamerou počas živého prenosu stane nehoda. O to viac, ak je to nehoda nie vtipná, ale fatálna. Samozrejme, že sa na tom časť publika zabáva, zvyšok zvraští tvar a krúti hlavou. Žiaľ, aj takéto veci sa stávajú. Omdlieť počas živého prenosu môže ktokoľvek, nie len ženy. Najnovší prípad sa stal v USA, kde sa moderátor Dan Hughes zachoval naozaj zvláštne, zároveň v rámci profesie moderátora možno prehnane profesionálne. Partnerka mu v prenose omdlievala a on pre zachovanie vysielania aj po jej páde vymenovával prednosti tabletu upraveného na vzdelávanie. Celá situácia však vznikla skôr z neočakávania, takže dá sa odpustiť.

Niečo podobné sa dávnejšie stalo aj v tureckej televízií moderátorke Sedae Selek, ktorá spadla zo stoličky bez operadla dozadu, no tej okamžite priskakovali pomôcť a nevysielalo sa ďalej.

Zvláštne bolo zachovanie aj moderátorov keď padla v balkánskej televízií na zem moderátorka Sanja Nikolic pri čítaní výsledkov. Tým, že padla na zem, zhodila so sebou aj celý panel v tvare O. Hoci ten letel pomerne hlučne, dvaja zvyšní moderátori v popredí jej neprišli pomôcť. Kým jeden bol vystrašený a radšej si rýchlo sadol, tretí moderátor, žena, ani brvou nemihla. Prečo by aj? Veď nespadla ona.

Aj chlapovi rosničke môže prísť nevoľno
Aj v tomto prípade šlo o živý prenos. Tam už je na moderátorovi evidentné, že mu nie je dobre. Nakoniec so sebou poriadne šľahne.

Futbalový komentátor v Brazílií

Článok je v sekcii EXTRÉM a TELEVÍZIA. Kategória TELEVÍZIA je pod-kategóriou kategórie ZÁBAVA pre systémovosť a nie pre zábavnosť obsahu tohto videa.