Mladá Ruska Violetta Viktorova zapózovala pri týraní šteňaťa

0
2876

Na Facebooku sa šíri nechutná drsná fotografia, na ktorej pózuje mladá tíneďžerka ako týra malé šteňa zrejme kríženca v rozpadnutej budove. Miesto, kde nerušene mohla len pre zábavu a neobyčajné fotky týrať bezbranné šteňa ako stvorené na ponechanie jeho mŕtvoly na tomto mieste. Fotografia sa objavila na českých stránkach nemenovaného útulku, odkiaľ po niekoľkých hodinách zmizla. Naša čitateľka Nora nám fotografiu poslala. Zachytáva niekoľko spojených fotografií so zverstvom. Dievčina má prehnane upravené vlasmi a v pózach, ktorú obľubujú ruské dievčence na dovolenkách v Turecku. Typ blúzky aj rysy tváre nám naozaj pripadali ako ruské, aj preto sme pri pátraní po pôvode fotografie zamierili do Ruska. Pomerne rýchlo sa nám podarilo zistiť, že fotografia naozaj pochádza z východu a má zachytávať dievča menom Violetta Viktorova, ktoré má mať problém so sebaovládaním. Sú to informácie, ktoré medzi sebou šíria niekoľké fóra, pretože záujem verejnosti po treste pre dievčinu je veľký. Hľadanie jej mena nepochybne aj vád dovedie na niekoľko tvrdých miest s fotografiami v plnšom rozlíšení.

Týranie zvierat v Rusku, mladá dievčina

Fotografia na Facebooku: zámerne sú zahalené niektoré miesta, keďže sú príliš tvrdé a sociálne siete fotografiu pre zobrazované násilie odstraňujú. Jeden zo zdrojov plných obrázkov sa nachádza aj tu.

Psychická porucha
Potešenie zo smrti a zániku života vo vlastných rukách je v psychologickom svete známe. Existujú medzi nami ľudia, ktorí v sebe môžu skrývať a nikdy neodhaliť zvláštnu lásku k smrti a týraniu. Je celkom možné, že toto dievča bez štipky ľútosti a nejakých výčitiek skrátka s potešením šteňa dusila a pristupovala krk. Hoci sú takéto prípady známe, len málokedy sa v civilizovanom svete stretneme s tým, aby si týrateľ privolal pomocníka – fotografa.

Veľmi rýchlo fotografie zneužité na podvod
Neboli by sme na Slovensku (rátajme aj Českú republiku) keby sa niečo také ihneď nepokúsili podvodníci zneužiť. Fotografiu sťahujú z ruských stránok rôzne pochybné slabé facebook stránky a snažia sa vymyslenými rečami o pátraní tejto dievčiny (pripomíname že u nás na Slovensku a v Čechách), kde je vysoká pravdepodobnosť okamžitých reakcií a zdieľania. Výmysel, ako inak. Ľudia ihneď fotografiu zdieľajú a komentujú. Už vieme o dvoch takýchto prípadoch. Fotografie dlho neprežili, no podvodné stránky získali na podvode nových fanúšikov. Snažili sa totiž pomôcť pri pátraní po niekom, čo ani nie je zo Slovenska. Pokiaľ opäť narazíte na podobné fotografie, ignorujte ich, prípadne nahláste.