Matka dala tetovať len niekoľkomesačné dieťa, s plnou vážnosťou

0
2255

Tetovanie a dieťa na KubeJedna zrejme nie príliš zodpovedná mamička na Kube dala svoje len niekoľko mesačné dieťa tetovať v skutočnom tetovacom salóne. Dieťa s tým očividne nesúhlasilo, mnoho ľudí okolo, ako aj zvuk tetovacej ihly asi neboli to, čo by si iné dieťa v rovnakom veku predstavovalo ako ideálny zážitok počas dňa. Jej dieťa sa zrejme o pár rokov mamičke poďakuje za hnus, ktorý mu dala spraviť, a ono zatiaľ hlučne dávalo svoj nesúhlas najavo. Plač, ktorý nie je plačom hladného dieťaťa, alebo plačom detskej nespokojnosti. Tento plač je plačom z bolesti. Pre malé telíčko nepochybne silnej. Video zatiaľ vyvolalo rôzne reakcie, samozrejme skôr poburujúce. Nie je známa identita matky, ani toho, čo nemal zábrany tetovať dieťa, ktoré zvládne zatiaľ povedať možno ak „mama“ a „tata“. Nejde teda o žiadnu nálepku, ktorými sa deti pýšia v škôlke a po pár hodinách je z toho len šmuha, ktorej sa pri prvom kúpeli hravo zbavia.

Svet už sa o minimálne dvoch takýchto prípadoch dozvedel z Južnej Ameriky pred niekoľkými rokmi. V tom prípade si však matky chceli označkovať dieťa, keby sa stratilo, alebo by niektorej z nich dieťa ukradli. Táto mamička to zrejme nemá v hlave poriadku. Alebo mala tiež podobné obavy z únosu? Čo si o tejto matke myslíte vy?

Pre detskú pokožku je obzvlášť nebezpečné tetovanie pokožky. Nakoniec, pri samotnom vývine kože sa z výsledného obrázka môže vekom stať čokoľvek, no už to nebude to, čo bolo vytetované dnes.