Kylie Minogue predstavila Afroditu svetu

0
1601

Najúspešnejšia austrálska speváčka Kylie Minogue započala mamutie turné pod názvom Aphrodite: Les Folies Tour (pre Európu a Austráliu) a Aphrodite Live 2011 (pre Áziu, Severnú Ameriku a Afriku) už vo februári tohto roku. V súčasnosti koncertuje v rodnej zemi, Austrálii. Veľkolepé turné na podporu jej 11. štúdiového albumu Aphrodite z júla 2010 sa teší obrovskému záujmu fanúšikov po celom svete. Kladné sú aj hodnotenia kritikov.

19. júna mal premiéru záznam turné natáčaný počas koncertov v Londýne, pod názvom Kylie: Aphrodite Les Folies 3D, vo vybraných kinách v Anglicku a Írsku. Kto koncert nestihol a nemohol sa zúčastniť ani limitovaného premietania nemusí byť smutný, lebo kompletný koncertný záznam by mal vyjsť koncom tohto roka. K turné vyšla aj špeciálna edícia albumu na 3 cd : Les Folies Tour Edition, ktorá sa žiaľ dá zakúpiť len v Austrálii a na Novom Zélande.

Aktuálnym a zároveň posledným štvrtým singlom, ktorý Kylie z ostatného albumu vydala je pieseň Put Your Hands Up (If You Feel Love). Singel však vyšiel bez klipu a len v digitálnej verzii k stiahnutiu a tak nezaznamenal úspech v hitparádach.