Katty Perry v rámci Prismatic World Tour v Bratislave 27. februára 2015

0
2058

Jedna z najväčších hviezd súčasnej svetovej populárnej hudobnej scény je aj nepochybne Katy Perry, 29 ročná čiernovláska, držiteľka mnohých ocenení a ktorá sa ako prvá živá herečka dostala do deja seriálu Simpsonovci v úlohe priateľky krčmára „Vočka“. Už 27. februára 2015 sa predstaví na Slovensku v rámci svojho turné Prismatic World Tour pre album Prism z minulého roka, ktoré skladbu po skladbe sprevádza aj vždy úspešný videoklip. Z každej skladby sa pravidelne stáva hit aj v našich hitparádach a tak má Katy Perry úspech zaručený aj v našich končinách. Koncert, ktorý sa bude konať v hokejovej hale Ondreja Nepelu, inokedy nazývanej aj ako Slovnaft Aréna, sa koná deň po viedenskom koncerte, ktorý nasleduje pár dní po tom pražskom. Nadšenci pre Katy Perry tak môžu v priebehu pár dní mať tri príležitosti, kým tá najbližšia bude azda pre všetkých Slovákov v Bratislave.

Kampaň už v uliciach Bratislavy
Kampaň Katy Perry v uliciach hlavného mesta má grafiku z fotografie Katy Perry s rukami do tvaru trojuholníka. Dizajnom pripomína retro motívy a pri pohľade na plagát ide často o veľké prekvapenie. Tak ako nečaká mnoho Slovákov na Slovensku Lady Gaga, či Madonnu, mnohí nečakali ani mladú Kalifornčanku. Nuž teda, tešíme sa na jej návštevu a šou, ktorá bude nepochybne patriť medzi veľkolepé. Ostatne, tým je táto speváčka dobre známa.

Prism vo videoklipoch
Pozrite si zopár videoklipov k albumu Prism. Ojedinelý videoklip pozostávajúci z rôznych nápisov ku skladbe Birthday, alebo zvláštne a farebne nesmierne pestré kúsky, ktoré nemusia dávať celkom logiku.

Ďalšie videá z a k albumu Prism: