Festival Nova Rock 2014 v Rakúsku uvedie naozaj zvučné mená

0
2554

Nova Rock 2014Len hodinu od Bratislavy máte možnosť pri rakúskom mestečku Nickelsdorf od 13. júna do 15. júna vidieť niektoré z najväčších hviezd nedávnej hudobnej éry a vôbec legendy rôznych žánrov. Na festival NOVA ROCK 2014 na Pannonia Fields (pôvodne zelených lúkach s pripraveným stageom a plochom pre stanové mestečko a karavany) totiž zavítajú naozaj zvučné mená. Pre samotných účinkujúcich musí ísť o veľkú udalosť, keďže postretajú mnoho svojich známejších kolegov a menej známe kapely majú šancu zaujať široké publikum. Pri sledovaní mien, ktoré vystúpia je jasné, že nejde o vyhradený žáner. 10 ročník a teda okrúhle výročie musí byť predsa oslávené v poriadnom štýle.

3 dni plné hviezd
V piatok sa objavia The Prodigy, Volbeat, Limp Bizkit, Slayer, Casper, Steel Panther, Sepultura, Bring me the Horizon, Seether, Black Stone Cherry, The Used, Phil Anselmo & The Illegals, Crazy Town, Irie Révoltés, buckcherry a Panteón Rococó. V sobotu bude hlavnou hviezdou dňa Iron Maiden a po nich mená ako Seeed, Mando Diao, Amon Amarth, Sunrise Avenue, Awolnation, Anthrax, Mono & Nikitaman, Trivium, Samy Deluxe, Ghost, Emergency Gate feat. Haddaway, K.I.Z., Epica a My First Band. Špeciálnym hosťom pre nočnú šou v štýle 80. tych rokov bude David Hasselhoff. V nedeľu je najzvučnejším menom Black Sabbath, ale potešia aj Rob Zombie a The Offspring. Ďalší interpreti na nedeľu sú Avenged Sevenfold, Soundgarden, Hatebreed, Dropkick Murphys, Fettes Brot, Black Label Society, Bad Religion, Karnivool, Walking Papers, Uncle Acid a ešte mnoho ďalších.

Mapa:
Mapa nickelsdorf areál Nova Rock 2014

Oficiálne stránky festivalu nájdete na: http://novarock.at
Facebook stránky: https://www.facebook.com/novarock?fref=ts
Lístky na Slovensku predáva sieť EVENTIM: http://www.eventim.sk/sk/
Vzhľadom na obsah, ktorý NOVA ROCK ponúkne sa nemôžeme ani diviť jeho cene. Bežný lístok za 146 EUR, VIP lístky za 235 EUR. VIP lístky pritom spočívajú v špeciálnom vstupe, parkovaní a prístupnej VIP zóne bez jedál a nápojov.