Stále dokola: Dara opäť vsadila naistotu a ukázala svoje telo

0
1459

Slovenská popová hviezdička Dara Rolins prežíva po dlhšom čase veľmi úspešné obdobie. Nový album Stereo sa stále predáva (údajne), získala zaň po rokoch i nejaké to ocenenie, našla lásku, ktorá jej chýbala a o prácu a zárobky tiež nemá núdzu. Spevácka súťaž Hlas je trhák a je teda možné že sa dočkáme o rok jej opakovania. Okrem toho Dara stále koncertuje, moderuje i podniká. Jediným mráčikom na jej úspechmi posiatom nebi je prebiehajúci súd, plný nezrovnalostí.

To však rodáčke zo Slovenska nevadí v tom, aby naďalej pracovala a žila. Prvá májový deň malo premiéru jej nové video na podporu posledného štúdiového albumu pod názvom Stále dokola. Daru sa nebojím označiť za profesionálku, ktorá si na vizuálnej stránke svojej tvorby naozaj dáva záležať a dlhé roky bola na miestnom trhu jedničkou v tejto oblasti. Pieseň, ktorú zvolila pre svoje ďalšie video by som osobne neodporučil, ale Dara si to môže dovoliť. Hudba a predaj cd nie sú rozhodne tým, čo by speváčku živilo a tak má v podstate voľnú ruku v tom, čo svojim fanúšikom ponúkne.

Úprimnú baladu doplnila nenáročným klipom z fotenia pre obal na cd Stereo, ktorý vyvolal plánovaný mediálny záujem. Dara má telo stále krásne a nebojí sa ho patrične prezentovať a ukázať. Takže ako mnohokrát i teraz nám zas a znovu poodhalí svoje ženské krivky. Nie je to nápadité ani kreatívne, ale je to ešte pozerateľné. Ono v dnešnej dobe je ťažké zaujať, keď každý rok nám spevácke súťaže vyprodukujú desiatky nových talentov , ktoré zaplavujú pulty obchodov.