Získajte peniaze späť z každého nákupu s HC SLOVAN CASHBACK CARD

0
2276

Nakupujete s HC SLOVAN CASHBACK CARD? Od začiatku decembra už môžete získať peniaze z každého nákupu častejšie a profitovať aj z nákupov vianočných darčekov.  Navyše, preukázaním sa vernostnou kartou HC SLOVAN CASHBACK CARD  pri platbe v partnerskom obchode podporujete HC SLOVAN.

HC SLOVAN CASHBACK CARD je klasická vernostná karta, ktorou sa je potrebné preukázať v partnerskom obchode, prípadne ju je možné nahradiť bezplatnou aplikáciou v mobile. Pri nákupe v e-shope je potrebné najprv navštíviť stránku https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc, prihlásiť sa a so zapnutými súbormi cookies sa prekliknúť na internetový obchod a dokončiť nákup. Zákazníkovi sa následne vráti 1 % až 5 % z ceny zakúpeného tovaru. „Zároveň ide 1 % automaticky na podporu HC SLOVAN, takže takýmto jednoduchým spôsobom nám fanúšikovia pomáhajú pri každom nákupe, ktorý uskutočnia,“ uviedol Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC SLOVAN.

Od 1. decembra sa zmenila výška vyplácaných peňazí, teda cashbacku výlučne pre držiteľov HC SLOVAN CASHBACK CARD, z 10 na 5 eur. „Peniaze sa držiteľovi karty vrátia na účet v banke vždy, keď sa na konte zákazníka nazbiera aspoň 5 eur. Okrem peňazí späť z každého nákupu získate množstvo zliav navyše zbieraním vernostných bodov, tzv. Shopping Points, alebo využívaním exkluzívnych akcií pre členov vernostného programu,” vysvetlil Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld Slovakia, prevádzkovateľ HC SLOVAN CASHBACK CARD.

Vstúpiť do vernostného programu je jednoduché a zároveň bezplatné. Fanúšikovia sa môžu registrovať online na stránke https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc. Výhody programu môžu využívať aj držitelia permanentiek a to tak, že si svoju permanentku zaregistrujú na stránke https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc. Pre dokončenie registrácie HC SLOVAN CASHBACK CARD ako aj permanentky, je potrebné vyplniť profil člena vernostného programu vrátane čísla účtu.  Peniaze späť z každého nákupu je možné získať až po skompletizovaní registrácie.

HC SLOVAN CASBACK CARD platí u viac ako 75 000  obchodných partnerov a v  e-shopoch v 47 krajinách sveta.