Young boy z Afriky, zábava pre bohaté Európanky

0
3095

Sú atraktívne, nezávislé a majú perspektívny job s vysokým príjmom. Netúžia po princovi na bielom koni, či rodinnej pohode pri krbe – radšej si zaplatia afrického mladíka, ktorý ešte neskončil strednú školu. Nie, dnes už nie sú v kurze love story a la Pilcherová (pri ktorých je aj žehliť náročné) dnes si ženy píšu vlastný príbeh. V tomto roku je IN iná zábava pre bohaté Európanky.

Časy keď za sexturistikov cestovali výhradne muži sú nenávratne preč. Páni najčastejšie dovolenkujú v Dominikánskej republike, či v Holandsku, zahalené neostávajú ani prostitútky v Thajsku, či v Kamerune. Sugar mamy najčastejšie nájdete v arabských krajinách, obľúbené je Tunisko, Egypt, ale taktiež Marako a Senegal, mnohé z dám vyhľadávajú mladíkov na Jamajke.

SUGAR MAMA

Pojem „sugar mama“ označuje ženu s vysokým príjmom, v zrelom veku – nemyslíme tým 50 viac, ale nepredstavujte si v tomto prípade ani 20 ročné žabky, tie nedisponujú dostatočným príjmom na služby tohto typu.

„Mamy“ cestujú do krajín s jasným cieľom – nájsť mladíka z chudobnej rodiny, ktorý zvyšuje rodinný rozpočet troška netradičnými službami. Mnohí z chlapcov nemajú dokončené ani základné vzdelanie a k práci sa dostali cez letné prázdniny na pláži – pri výške „plážových príjmov“ cca 50 dolárov za deň však zmizli ich ambície na štúdium.

woman-506120_1920 (1)
Zábava pre bohaté Európanky

Dnešný svet je Demi-Ashton svetom, v ktorom ženám nad 40 rokov môžete hovoriť „pumy“ bez toho, aby ich to urazilo. 90% moderných žien chce viesť dlhodobý vzťah s mladším mužom. Dbajú o svoj vzhľad, budujú svoju kariéru a chodia na botox – vyzerajú vitálne a mlado a tak chcú aj žiť. Ideálnym muž je pre nich ten vo veku od 24 do 27 rokov a len 5% žien žijúcich týmto životným štýlom zvažuje, že sa niekedy vráti k mužovi v rovnakom veku.

Tak dámy čo poviete, nájdete aj vy svojho boy toya?

Zdroj štatistiky:

https://www.psychologytoday.com/blog/finding-true-love/200911/sugar-mamaboy-toy-the-new-cougar-dating

Prečítajte si tiež:

Úspešná aj bez penisu? Takto ženy ovládnu svet.