Úžasný darček k Vianociam

0
1746

Aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá, pomaly prichádza zima a s ňou sú spojené Vianoce.

Napriek tomu, že Vianoce nie sú o darčekoch, každý sa snaží kúpiť čo najlepší darček pre svojho blízkeho, aby mal možnosť vyčariť mu úsmev na tvári. Nie je nič krajšie, ako keď sa vašej rodine rozžiaria oči a zdvihnú kútiky úst.

cat-254572_640

Čím dlhšie poznáme človeka, tým ťažšie sa mu vyberá darček. Nie preto, že by sme ho nepoznali, ale práve preto, že sa čoraz viac snažíme kúpiť to, čo ho poteší a nájsť ten ideálny darček pre neho. Hľadáme tie najideálnejšie darčeky z oblasti jeho záľub, či už je to futbalová lopta s podpisom, vybavenie do akvária alebo jeho obľúbená značka oblečenia. Zabúdame však, že stále je tu niečo, čo má človek radšej ako jeho hobby. Sú to ľudia, ktorých miluje a za ktorých by častokrát dal kľudne i ruku do ohňa. A napriek tomu, že im tohto človeka nemôžeme dať, môžeme mu ho aspoň zvečniť v podobe fotoobrazu, fotohodín či iného darčeku z fotografie.

Fotohodiny

Každý deň sa niekam ponáhľame. Ani si neuvedomujeme, koľkokrát sa za deň pozrieme na hodinky a povieme si „preboha, nestíham“. Náhlime sa za prácou, za peniazmi. Pri tom však zabúdame na to najdôležitejšie, na našu rodinu. Ani sa nenazdáme, a z detí sú dospeláci. Prejde niekoľko rokov a človek si uvedomí, ako veľmi sa náhlil za niečím, čo mu život síce uľahčí, no určite mu nedá to, čo potrebuje najviac, lásku.

Fotohodiny sú ideálnym darčekom pre tých, ktorý sa neustále za niečím náhlia. Pri každom pohľade na tieto hodiny si spomenie na to, čo je v jeho živote najdôležitejšie a možno i v rušnom dni si nájde aspoň pár minút na to, aby zavolal svojej rodine a povedal im, ako veľmi ich má rád.

photo-256888_640

Fotoobraz / fotoplagát

Holé biele steny. Viete si predstaviť život v takýchto miestnostiach? Napriek tomu, že si človek neuvedomuje, akú veľkú rolu majú v jeho živote obrazy, je tomu tak. Obrazy a jeho skrášlenie robí z domu domov. Ak by sme žili v dome kde vidíme iba holé steny, nezáleží na tom, aký luxusný by ten dom bol. Cítili by sme sa v ňom ako vo väzení, v najlepšom prípade by sme mali z neho len nepríjemný pocit. Asi každý, koho poznám má na stene nejaký ten obraz. Je jedno či je menší alebo väčší, určite nejaký majú. A ak nie obraz, tak aspoň plagát, fototapetu, samolepku na stene alebo niečo podobné. V každom prípade ich stena určite nie je prázdna.

Fotoobraz alebo fotoplagát je ideálnym darčekom na urobenie z domu domov. Keď idem do domu, veľmi rada si pozerám rôzne fotky či obrazy, ktoré majú vyložené alebo vystavené. Je to vyjadrenie, čo je u daného človeka naozaj dôležité, na čo sa zameriava a čo skutočne miluje alebo mu vnáša do života pocit radosti, pokoja a uvoľnenia.