Recenzia: Premeňte sa na šmolkov s hrou Epic Run!

0
2810

Ak aj vy patríte k ľuďom, ktorých pohltili Šmolkovia, potom vás hra Epic Run určite poteší. Ide o klasickú plošinovku, v ktorej sa na pár sekúnd premeníte na modrého trpaslíka, ktorý musí vyslobodiť svojich kamarátov, a zároveň pozbierať nejaké šmolkoruny, za ktoré si následne budete môcť vylepšovať svojho hrdinu alebo zmeniť svoju postavu.

epic_run_smolkovia

Veľmi zaujímavou vychytávkou je koleso šťastia, ktoré máte k dispozícii každý deň, odmeny za hranie hry alebo minihra, ktorá vám je prístupná až po zapnutí internetu. Minihra funguje rovnako ako klasická plošinovka. Na rozdiel od nej však nezachraňujete šmolkov, ale snažíte sa dostať čo najďalej. Hra sa vám stále zrýchľuje a samozrejme sťažuje, no ak sa dostanete do TOP 3ky, môžete získať drahokamy či peniaze, ktoré vám radikálne uľahčia hru.

Úplnou novinkou je tzv. turnaj. Tento turnaj je prístupný iba s pomocou internetu a taktiež ide o obyčajný level, kde však môžete použiť iba niektorých zo svojich šmolkov. Zakaždým však máte iný cieľ. Napr. 50 krát vyskočiť, zobrať bonusový darček alebo zachrániť všetkých modrákov.

Žiaľ, opäť ide o hru, pri ktorej je pri hraní potrebná energia. Napriek tomu, že sa pri dosiahnutí ďalšej úrovne zvýši vaša energia, levely sú čoraz drahšie, a tak budete postupovať pomaly. Ďalšou nevýhodou je tzv. zábrana, ktorá sa vám otvorí po pomoci od troch facebook priateľov. Výhodou však je, že sa vám aj bez tejto pomoci podarí otvoriť zábranu, avšak až po uplynutí určitého času, spravila pár dní.

Čítajte aj: 

Nintento sa na Pokémon GO nenabalí. Kto teda?

Recenzia GoPro Hero Session4: Priemerná kvalita za priemernú cenu

Hra Twister už aj na xBoxe! Máme pre vás recenziu.