NextGen Expo 2015

0
1610

NextGen Expo 2015 je kombináciou tradičnej výstavy a zábavného eventu, ktorý určite pritiahne pozornosť nejedného hráča. Počas 2 dní sa priestory Borry Mall premenili na hernú plochu, kde prebehali herné turnaje, prednášky, prezentácie vystavovateľov ale aj atraktívne súťaže či možnosť vidieť youtuberov.

Autor: Nextgenexpo.sk
Autor: Nextgenexpo.sk

Na svoje si tu prišli muži, ženy, ale aj deti. Nájdete tu množstvo noviniek, herných hitov ale aj staré známe klasiky či inak zaujímavé hry. Prvýkrát na Slovensku a Česku ste sa mohli stretnúť s virtuálnou realitou a to prostredníctvom HTC Vive.

Priamo v areály Bory Mall ste si mohli zahrať novinky a vychytávky na Playstation 4, Xbox One a PC. Nesmeli chýbať ani staršie, no stále obľúbené konzoly ako Playstation 3 či Xbox 360. Konzoly a hranie hier ste si mohlivyskúšať úplne zadarmo a aby toho nebolo málo, vyskúšať ste si mohli aj tie najlepšie novinky zo sveta hier, ako napríklad Fallout 4, Need for Speer, Helo 5 či mnoho ďalšieho.

Mohli ste sa stretnúť aj so známymi firmami, ako napríklad Lenovo, HTC alebo obchod so spoločenskými hrami, Ihrysko.

Autor: Nextgenexpo.sk
Autor: Nextgenexpo.sk

Na svoje si prišli aj fanúšikovia YouTube scény. Naživo sa predstavili YouTube hostia ako GogomanTV, Selassie, Expl0ited, Matúš, Asimister a ďalší. Zároveň ste si mohli kúpiť tričká, kľúčenky a iné suveníry s ich logom či dokonca získať ich podpis. Nesmela chýbať ani novinka v podobe Gogovej knihy.