Gold Miner je spomienka na detstvo a staré dobré časy

0
3045

Gold Miner, staré dobré časy:

Určite si spomínate na staré dobré detské časy a s nimi spojené rôzne počítačové hry. Jedna z najobľúbenejších hier bol aj Gold Miner alebo inak povedané starý pán. Ten sa objavil v hornej časti obrazovky a postupne so svojim strojom zbieral zlato ale aj drahokamy, ktoré sa nachádzali pod zemou. A ak ste boli šikovný, mohli ste si do ďalšieho levela kúpiť jednu z pomôcok. Tie vám level nie len uľahčili, ale aj spestrili.

Táto hra sa v súčasnej dobe dá hrať aj cez telefón pod názvom Gold Miner Classic. Pravidlá sú rovnaké, snažte sa zozbierať čo najviac zlata, aby ste sa dostali do ďalšieho levela. Dokonca aj grafika a obchod boli prevzaté z počítačovej verzie. Takto sa teda môžete vrátiť do starých čias a zároveň sa zabaviť oddychovou hrou priamo z vášho mobilu.

Aby sa však nepovedalo, tvorcovia vymysleli jednu novinku, ktorú sme na počítačoch nemali. V prípade, že sa nám level nepodarí prejsť, môžeme si ho zahrať znovu. V počítačovej verzií sme totiž prehrali. Žiaľ, tento malý detail nebol domyslený, a tak každý aspoň troška šikovný hráč má po niekoľkých leveloch dostatočný náskok, aby mu nerobilo problém prejsť ďalší level a po dlhšom čase je hra viac-menej nehrateľná, nakoľko si hráč získal tak vysoký náskok, že aj keby v zopár leveloch nič nenazbieral, stále by ten level prešiel. Ostáva len otázka, či nastane aktualizácia, kde by sa dalo nastaviť hru na starú klasiku, pretože takmer nemožné zlyhanie v hre je doslova nudné.


Pokémon Go pozor na mínové polia

Hra Twister už aj na xBoxe! Máme pre vás recenziu

Xbox bestseller s názvom Mortal Kombat: Poznáte ho?