Disney on Ice

0
1785

Disney on Ice tento rok oslávilo už svojich 25 rokov. Narodeniny sa rozhodli osláviť veľmi netradičným spôsobom a to ľadovým predstavením – spojením niekoľkých veľmi populárnych rozprávok do jednej. Myšiak Mickey spolu s jeho vernými priateľmi Minnie, Donaldom, Daisy ale aj Goofym nás prevedú svetom rozprávok, ktorý určite poteší nejedno dieťa.

Autor: ticketportal.sk
Autor: ticketportal.sk

Osobná skúsenosť

Hneď v úvode nás privítala Myšiak Mickey spolu s kamarátmi a zaviedol nás na teplejšie miesto, konkrétne k Leviemu kráľovi. Simba spolu s jeho vernými kamarátmi Timonom, Pumbou a priateľkou Nalou nás potešili nie len krátkym príbehom a veselou pesničkou, ale aj korčuliarskymi výkonmi, ktorých bolo naozaj veľa. Romantické korčuľovanie Simby a Naly vyrazilo dych nejednému z nás.

Z teplej púšte sme sa dostali do ríše snov, do ktorej nás zaviedol Peter Pan hľadajúci svoj stratený tieň, ale aj víla Cililing. Boj Petra Pana s kapitánom Hookom a bandou pirátov v podaní krasokorčuliarov bol veľmi napínavý. Príbeh bol nielen poučný, ale taktiež v týchto vianočných dňoch pripomenul dospelým, aby nezabúdali na svoje sny.

S hladinou mora nás zoznámila Ariel a spoločný tanec krasokorčuliarov v podobe morských hviezdic, koníkov či rýb. Boj o Arielin hlas samozrejme nemohol vyhrať nikto iný, ako jej vysnívaný princ. Nielen že získal jej hlas, ale aj jej srdce.

Autor: ticketportal.sk
Autor: ticketportal.sk

Napokon sme sa ocitli v Ľadovom kráľovstve, kde sa s nami zvítala Anna a jej sestra Elza. V príbehu nemohol chýbať ani veľmi priateľský a smiešny snehuliak Olaf či drevorubač Krištoff a princ Hans. Z veľkej no nepožehnanej lásky Hansa a Anny nastal chlad nielen v meste, ale aj v sesterských srdciach. Neoblomná Anna sa však nevzdá a bojuje o teplo v meste a znovuobnovenie sesterskej lásky, ktorá spôsobí ešte väčšie nepríjemnosti. Napokon sa však všetko v dobré obráti. Z tejto časti plnej hudby a obšírnejšieho príbehu sa tešili najmä deti, ktoré si Olafa jednoducho zamilovali.

Dôkladne spracované korčuliarske čísla ako aj samotné príbehy potešili malých aj veľkých. Množstvo hudby, tancov a emócií, dôkladne prepracované čísla ako aj samotné efekty či tance jednotlivcov ako aj spoločné krasokorčuľovanie bolo naozaj úžasné.

A samozrejme, nesmeli chýbať ani suveníry ako čiapky, tričká, hračky, ale aj pukance v Disney krabičke či ľadová drť z pohára v tvare Olafa.