Reklama TMR na lyžovačku v Jasnej láka na sex s mamičkami

4
2531

Počas niekoľkých dní, vlastne týždňov a je celkom jedno, či večer, ráno, alebo počas bieleho dňa, máme možnosť byť na televízii JOJ zaplavovaní reklamami na TMR, skipas do Jasnej a keď už máte pokrk podobných reklám, primiesi sa do toho snobská reklama od J&T. Nuž ale vrátim sa k tej Jasnej. Reklama, ktorá má zapôsobiť na mladých najmä prehnaným množstvom až nepekného slangu je o tom, ako strašne super je zájsť si na lyžovačku. V jednej takej reklame už dlhší čas zaznieva myšlienka, že „kde sú detičky, môžme baliť mamičky“. Pokiaľ máte dobré uši, tak ich dobre nastražte. Pretože si vypočujte všetok zvuk tesne po vyslovení časti „…môžme baliť mamičky…“ ozve sa zreteľné „SEX!“. V skutku celkom výrazné a trápne podvedomé nalákanie mladých frajerov, ktorí sa majú po tejto reklame zrejme zbaliť a vypadnúť na hory nasadzovať ich manželom parohy. Či ako to s tým sexom mysleli?
Vaše názory sú vítané v komentároch.

Pozrite si sami túto reklamu a pozornosť zvýšte po 17 sekunde. V celom videu taký zvuk nie je, objaví sa jediný raz, v práve v tom najvhodnejšom momente. Reklama v tejto podobe s týmto slovom na takto nastavenom mieste pritom beží nezmenená odkedy napadol prvý sneh. Je tiež zaujímavé sledovať túto reklamu podrobne. Aj ten snehuliak sa tvári záludne a diabolsky s tým trojzubcom a rohami. Aj jemu ide o niečo nekalé?

Odkedy si JOJ dala obrovskú reklamu v centre Bratislavy na budovu J&T hneď vedľa jej nápisu a k tomu ešte TMR, môžme čakať ešte väčšiu záplavu reklamy. Spojenectvo týchto troch firiem je už vidieť nejaký čas, no zdá sa, že sa bude chovať možno stále viac a viac výraznejšie. No, doteraz si turisti odnášali fotografie z Bratislavy aj výškovej budovy J&T a od posledných dní si každý turista odnesie aj zmienku o slovenskej televízií, ktorá zlikvidovala Vianoce… Gratulujeme k „úspechu“.

Comments are closed.