Prefarbený a falošný spevák Jozef Pátrovič opäť v talentoch

3
2623

Sedemdesiatnik Jozef Patrovič už sa objavil v jednej talentovej šou na TV Markíza aj v tej druhej na JOJ. Potom dokonca v Superstar a naposledy sa opäť objavil v poslednej talentovej šou. Až príliš okato na čierno prefarbený starší pán, ktorý si žiaľ len myslí, že vie spievať, sa už v minulosti nechutne vyhováral na všetko možné. V Talentmánii to bola malinovka, v inej šou zas niečo iné, vzduch, prostredie. Stále to však bolo niečo okolo, za čo on nemohol. Nikdy nebol na vine on. Pritom sa chudák nepočul, že jeho spev nie je spevom a prekonával by ho aj môj starý otec z polospánku.

Vrátil sa a hneď aj chytil móresy hviezd
Aby nám ukázal, že všetci sú blbci len on je naozaj skutočný spevák, ktorého nikto nevie oceniť, objavil sa v šou opäť. Zaspieval Kde pak ty ptáčku hnízdo máš a aj porotcovia Lucie Bílá, Jaro Slávik a Martin Dejdar zažili návrat do minulého ročníka (samozrejme bez Dejdara). Nebolo to na postup, ale postúpil. Pán Jozef si nevšimol nič z reakcií a celej irónie a nám prichádza naozaj zvláštne, že ani jeho rodina mu toto celé nevyhovorila. Naďalej si robí takto mohutnú hanbu. Dokonca aj moderátori Pyco a Prachař si z neho uťahovali a sľúbili mu, že mu pomôžu, nech povie, čo by si prial.


VIDEO: Pred týždňom: Neuveriteľne trápne reči a výhovorky. všetci dostali rovnaké podmienky, len pán Patrovič zrejme znova chystá ďalšiu žalobu. V televízii majú blbé mikrofóny. „Já vím, že to zaspívam vím, a že ste mi pripravili pascu, to vím taky“ vyhlásil, keď ho Jaro Slávik poslal ďalej.

Pán Jozef bol naozaj originálny, vyžiadal si priestor na skúšanie oddelený od ostatných. Samozrejme ho aj dostal a ako kráľ skritizoval aj chýbajúci CD prehrávač, ako kráľ sa posadil a ako kráľ sa aj choval. Lenže čo vlastne predviedol na pódiu pred porotou, keď na neho prišiel rad?

Vystúpenie po rozcvičke v súkromnej skúšobni
Skúšal spev v pokoji, užíval si luxus pohody, ktorý nie je len tak pre hocikoho a s očakávaním mnohých sa pustil do spevu. Obaja moderátori mu poskytli plný komfort. K spevu sa dostal po tom, čo ho chcel Dejdar. Dokonca odmietol rozhovor s moderátormi pred vystúpením. Porota mu povedala, že spievať nebude a ten začal hovoriť o tom, že to bude istotne pre ten vzduch a nemožnosť vetrať. Začal rozprávať o takých veciach, pri ktorých sa ľudia chytajú za hlavu. Skrátka neuveriteľne úbohé výhovorky, čo všetko môže ovplyvniť jeho spev. Už nudné sprosté reči. Pre tieto reči nakoniec ale spievať musel, keďže tým dožral Luciu Bílú, hoci pôvodne mohol prejsť bez toho rovno do semifinále. Lucie mu ihneď pohrozila, že pokiaľ dá dva zlé tóny, poletí preč z pódia a bude si ho pritom fotiť. Spev bol samozrejme nechutný a naozaj hnusný, prechádzal sa príliš sebavedomo a bolo to niečo neuveriteľné. Počas jeho spevu zmizla porota a miesta obsadili Pyco a Prachař, ktorí sa s Jozefom rozlúčili. My ako diváci sme veľmi radi, že tento človek zmizol, pretože pre jeho maximálnu trápnosť, neustále nezmyselné reči o vzduchu a dôvodoch, prečo sa nedá spievať…. sme ho už skrátka mali dosť. Pod jeho „stopercentným výkonom z Košíc sa môže smelo podpísať aj Karel Gott“. Žiaľ prišiel do toxického vzduchu a jeho senzory signalizovali zlý vzduch podobne ako v Porsche.

Zrejme rád podáva trestné oznámenia
Pre dotvorenie celej predstavy tejto „kauzy“ sa možno hodí spomenúť, že pán Pátrovič podal trestné oznámenie na predošlý ročník súťaže, že mu nevytvorili vhodné podmienky na výkon. Dokonca pri účinkovaní v jednej talentovej šou podpisuje zmluvu, že nebude účinkovať v šou podobnej inej, pritom sa nám objavil v oboch minuloročných naraz. Pán Patrovič naštval azda každého, pred kým spieval. Hudobník profesionál nám ešte potvrdil, že tento chlap nemohol nikdy spievať dobre a výhovorky sú sprostosť.

Zaspomínajme si ešte na neho
Spomeňme si na jeho účinkovania z minulých súťaží.

Markíza a Talentmánia

Česko Slovensko má talent 2010: Jeho drzé správanie na pódiu voči porote a nutnosť vysvetlovať, čo je všetko zlé, len on nie.

Comments are closed.