Podľa amerického zabávača je slovenský prezident krava a vývozný artikel sú prdy

0
1659

Americký zabávač Jon Stewart vo svojej Daily Show prestrelil a to poriadne. Debilný humor, ktorým sa prezentuje bežne sa naposledy týkal trochu Kanaďanov, no najmä Slovákov. Vo svojej šou na stanici Comedy Central preberal svetové tabuľky vzdelanosti detí, kde USA skončilo až pod Slovenskom. Keď zaznelo Slovensko, pre tohto v tomto prípadne maximálne trápneho moderátora, to znamenalo obrovské fingované prekvapenie, na ktoré reagoval údivom. Držiac neznámy papier, aby vytvoril dojem pripravených údajov o krajine podľa neho máme na Slovensku za prezidenta živú kravu a vyvážame prdy v drevených bedniach, odkiaľ v konečnom dôsledku aj tak unikajú. Čo mu vlastne Slováci spravili? Na celej jeho šou a zmienke o Slovensku je najsmutnejšie to, že on sám možno naozaj nejakú kravu pokladá za nášho prezidenta a zaoberá sa prdmi na toľko, že je nimi posadnutý aj v spojitosti s krásnou krajinou, akou je Slovensko. Pána Stewarta ako veľkého amerického profesionála nezaujíma, že malej krajine mohol svojimi sprostými rečami aj ublížiť. Najmä ak pre mnohých Američanov je jeho šou mienkotvorným spravodajstvom s reálnymi správami.

Slovakia Comedy Central fail

Jeho vystúpenie je online na stránkach show na adrese: http://www.thedailyshow.com

Náš návrh a verejná výzva
Vyhlasujeme verejnú zbierku na slovenské prdy. Odporúčame odbery po aplikovaní kapustového a fazuľového menu. Radi by sme tento vývozný artikel poslali v lepšom obale, aby sme zabezpečili jeho neunikanie, ktoré tam pán Stewart kritizuje, priamo k nemu, hlavnému ochutnávačovi a posudzovateľovi našej ekonomiky. Veríme, že by svojim vývozným príspevkom mohol balíček obohatiť o svoj prd aj náš hovädzí prezident. Spoznáte ho na niektorom z našich družstiev podľa fotografie? Ak áno, vítame vzorku. Prípadne svoje prdy v zabezpečenom obale posielajte priamo na adresu televízie:

TheDailyShow.com
345 Hudson Street
New York, NY 10014
USA

Zatiaľ sa nikto nepozastavuje nad faktom, že dochádza k hanobeniu štátnych symbolov, keďže slovenskými symbolmi sa urážlivá grafika len tak hemží.

Zdroj:  Facebook, Cas.sk, CC,
Foto:  TheDailyShow