Joj spúšťa nový casting do Súdnej siene vo februári

12
1879

Joj spúšťa nový casting do Súdnej siene. Opäť tak majú ďalší ľudia šancu sa zapojiť do castingu a vyskúšať svoju šancu, či na to majú, alebo nie. Uskutoční sa počas dní 25. a 26. februára 2012, čo je posledná februárová sobota a nedeľa. Konať sa bude v priestoroch televízie JOJ v Bratislave na Kolibe v čase od 9:00 do 18:00.

Kritériá na účastníkov castingu
Podmienky na to, aby ste sa mohli castingu zúčastniť sú vek od 25 do 55 rokov. Avšak z minulosti vieme, že ani 24 roční, či 23 roční nemusia byť zamietnutí len pre vek. Pokiaľ na svoj vek nevyzerajú, alebo viac prehovorí výzor, či talent, je šanca na prijatie. Podľa informácií, ktoré TV JOJ vydala, nič ďalšie nie je potrebné. Stačí prísť a zapísať sa na recepcii pre získanie poradia. Navigácia na to správne miesto a vchod bude nepochybne zabezpečená vrátnikom a ceduľkami.

Doprava
Na Kolibu idú autobusy 516 a 203. Na väčšej zastávke potom smerujte 5 minút chôdzou nahor po Brečtanovej ulici, pri malom pamätníku zahnite doľava. Vstup do ateliérov a do TV JOJ je neprehliadnuteľný. Cez vrátnicu je možné sa dostať aj autom priamo na parkovisko.

Ako prebieha casting do Súdnej siene
Už sme tu písali niečo o tom, ako casting prebieha. Desiatky z vás v nejakej podivnej myšlienke toho, že my sme TV JOJ, ste nám poslali svoje osobné údaje a ďalší neustále píšete do komentárov pod článok svoje emaily a prosby o prihlásenie. Trochu nikto z redakcie nerozumie, prečo, ale keďže sem možno zavítajú aj ľudia z televízie, azda si prevezmú emailové adresy z komentárov. Je toho veľa a občas aj nad naše redakčné chápanie… : )


Zväčšiť mapu

info: joj.sk

Comments are closed.