Farmár hľadá ženu 2 predstavil 10 farmárov a hospodárov

2
2382

Na pondelkový večer si pre nás TV JOJ pripravila zoznámenie sa s desiatkou farmárov, ktorí sa budú uchádzať o priazeň, alebo skôr zatiaľ neznáme sa budú uchádzať o ich priazeň. Kým pri jednom sme mohli mať pocit, že tu je to bez šance, pri iných som mal ako chlap dokonca chuť chlapíkovi napísať aj ja… nie ale pre vzťah… ale pre to, ako žije, či sa k nemu môžem nasťahovať na víkend a skúsiť si taký život. Nie sú to len tí chlapi na obrazovke, čo odmietajú králikárne paneláky a rozhodnú sa žiť medzi stromami v prírode a žiť z toho, čo sami odchovajú a vypestujú. Sú to hlavne chlapi, čo vedia čo chcú a neboja sa to priznať. V desiatke chlapov by sme našli rôzne typy, rôzne veky pre rôzne typy žien. Sú tu farmári aj pestovatelia. Po pravde, celá táto šou výnimočne na mňa pôsobila dobre. Prečo?

Krásna Aneta a 10 rôzni farmári
Tehotenstvo jej vôbec na kráse neubralo, skôr pridáva. Šou sprevádzala s príjemným vystupovaním a jemnosťou. Každého uviedla dôstojne, a veru aj je z čoho vyberať. Ani jeden by nemusel mať núdzu o ženy a myslím aj toho so štrbavým úsmevom a sčítanou hlavou. Každý jeden je niečím zaujímavý, dokonca aj ten, čo sám priznáva, že vie byť prudký a nad posteľou (rozťahovacím gaučom) má vylepené plagáty holých dievčat v štýle v akom sa nechávali fotiť tak okolo roku 1995. Zaujal mladík, ktorý hoci má len 23 rokov, nemá možnosť si nikoho nájsť, jeho životom je farma, skladanie malotraktorov a motoriek. Chalanisko, ktoré si šikovnosťou môže slušne urobiť meno aj slušne zarobiť, sa venuje svojej farme možno lepšie než akýkoľvek väčší frajer niekde na pestovateľskej výstave. Úplne posledným sa predstavil mladík pôvodne od Prahy, ktorý sa presťahoval do dedinky pri Bratislave. Tam chová dvoch levov a ďalšie zvieratá. Akosi zvýrazňuje, že je panic, čoho sa dosť podivne chytili aj niektoré naše mediálne hyeny. S ním sa toho ešte bude ťahať… Aj minule sme mali panica, doslova pripomínajúceho vietnamské prasiatko. Tento však nejak nepripomína zatiaľ zvieratko žiadne, no levy má naozaj nádherné.

Vedeli do čoho idú?
Čo teraz príde? Začne mediálne zhovaďovanie, prašivosť, hnus a hyenizmus. Každé médium, aby predalo, bude hlúposť zhovaďovať niekoľkonásobne. Len čo sa každý jeden farmár viac zviditeľní, začne sa im v živote špárať niekoľko novinárov, ktorým by samým nebolo niečo podobné príjemné. Júj a koľko by sme toho nechutného na nich v skutočnosti našli… Médiá sa začnú spárať v tom, či má vôbec mladý 23 ročný farmár vodičák, lebo v dokrútke sme videli jeho auto. Či nespôsobil nejakú nehodu. Budú sa špárať v tom, či má posledný mladík povolenie na chov levov, či sa o nich dobre stará. Dozvieme sa opäť z titulných strán o VEĽKOM ODHALENÍ a PRAVDE o farmárovi, ktorému utiekla žena, dozvieme sa prečo a kam. O tom tichom farmárovi, ktorý má zaujímavý agroturistický areál plný zvierat s prekrásnou stavbou a interiérom v poľovníckom štýle sa istotne dozvieme „SPOVEĎ“ o tom, čo ho v živote zlomilo a podobne. TV JOJ touto šou ešte bohato nakŕmi naše médiá a dá prácu novinárom, aby sa priživili na osude a chybách ľudí z minulosti. O každom sa dovezieme len to zlé a to dobré sa prehliadne. A to najviac na tom všetkom mrzí…

Pozrite si všetkých na stránkach:  http://www.farmarhladazenu.sk/

Comments are closed.