Dvaja moderátori si skúsili pôrodné bolesti žien, oľutovali to

0
1510

Chlapi si skúsili porodne bolestiDennis Storm a Valerio Zena z holandskej šou Proefkonijnen pre sledovanosť a v duchu doterajších scénok, podstúpili pôrodné bolesti. Elektródy, ktoré si nechali pripnúť na svoje telo mali simulovať bolesti, akými trpia ženy pri kontrakciách a pred pôrodom. Hoci prichádzali s úsmevom, ten čoskoro zmenilo na tvár mrzutého človeka potrápeného bolesťou.

Na celú scénku boli pripravené aj pôrodné asistentky, ktoré obom mladíkom vysvetlili čo ich čaká. Pripravená bola príjemná mäkká posteľ. Celý test bolesti vzdali po dvoch hodinách. Pred kamerou oľutovali, že vôbec svoje telo na takýto pokus dali a uznali, že ženy to majú ťažké. V skutočnosti však ľutovať nič nemuseli. O ich šou sa zrazu hovorí aj za hranicami a na tomto pokuse len získali.

Prví, čo tento pokus spravili, neboli. Pred nimi sa podobný kúsok objavil už najmenej v troch televíziách v rámci šou, alebo v rámci dokumentárnych filmov a pokusov v nich. Pravdou však je, nejde celkom o totožné bolesti ako majú ženy pri pôrode, no určitá podobnosť tu je. Otázne však je, či to vyskúšala aj nejaká žena a dokázala vyladiť túto podobnosť na čo najväčšiu presnosť. Ďalšou pravdou je fakt, že každá žena pociťuje tehotenstvo inak. Dokonca nebýva vzácne, že práve žena očakávajúca najhoršie bolesti pred pôrodom ho nakoniec prekoná úplne v poriadku a bez trápenia.