DajTo pripravuje Sexy šport lákajúci na vyzlečené farmárky a striptérky

11
5988

dajtoDaj to, nová televízia z dielne TV Markíza vie ako na sledovanosť. Ak má ísť o televíziu pre chlapa, tak by nemala chýbať ani nahota. Tým síce televízia dosť škatuľkuje chlapov ako chlípnikov, ktorí sa radi pozrú na nahé ženy… ale veď dobre, povedzme, že je to vo väčšine prípadov tak. Pre originálnu nahotu, či aspoň na slovenské pomery originálnu televíznu nahotu, vyčlenili samostatnú reláciu s názvom Sexy šport. Práve tu sa má postupne objaviť niekoľko známych tvárí najskôr oblečených zhadzujúc zo seba postupne odevy. Do textu by sa mi práve hodil flashback, kde je lamentujúca Kelišová so slovami „Sodoma Gomora“… ale čo, kto nechce nebude pozerať, ale zdá sa že mnohí pozerať budú a nebudú to len chlapi. Tento druh šteklivej relácie u nás chýba a ak pôjde o známu osobnosť, potom nepopierateľne priláka k televízii viacerých? Veď práve tie lákajú najviac. Čo už nie je moja káva sú profesionálne striptérky, ale to je zas vec názoru. Na koho sa vôbec budeme môcť tešiť?

  • Andrea Járová: asi najväčšia hviezda tohto pripravovaného moderátorského postu, playmate a aj Farmárka z prvej série známej šou
  • Monika Hrajnohová: taktiež z prvej série Farmy
  • Gabika Bullová: ďalšia farárka, ktorá taktiež nemá s nahotou problém, plus pre jej fanúšikov.
  • Mikela Gubranová: bacuľatá striptérka, ktorá dostala možnosť splniť si svoj sen z detstva
  • Dana Benčičová: ďalšia striptérka, ktorá sa objaví ako vyzliekacia moderátorka

a ďalšie neznáme a možno aj ďalšie známe tváre. Markíza tiež pripravila možnosť sa vypracovať do televízie niekomu cez nahotu. Dáva totiž možnosť sa prihlásiť aj ženám z ľudu, aby ukázali čo v nich je… aj keď presnejšie by bolo, čo majú pod šatami.

Andrea Járová, najočakávanejšia moderátorka v SEXY Šport sa objaví už 6. septembra o 22:10. DajTo nevysiela bezplatne online, preto vám zostáva buď využiť nejakú platenú službu, alebo si Andrejku pozrieť priamo.

Comments are closed.