Charlie Harper zo seriálu Dva a pol chlapa zomrie, my vieme ako

0
2535

Ako iste fanúšikovia už dávno vedia, Charlie Sheen predstaviteľ Charlieho Harpera z úspešného amerického sitcomu Dva a pol chlapa dostal padáka a v novej sérii ho nahradí mladý Ashton Kutcher. Ten stvárni mladého milionára Waldeana Schmidta, ktorý sa nasťahuje do domu Charlieho.
Charlie Sheen musel seriál opustiť pre mnohé problémy, ktoré spôsobovala najmä jeho drogová závislosť, ktorá seriál ohrozovala. Potom, ako sa počas roka 2010 podstúpil 3 krát liečenie v marci 2011 sa vedenie definitívne rozhodlo jeho účinkovanie v seriáli stopnúť. Charlie si svoju prácu príliš nevážil. Viac ráz sa veľmi nelichotivo vyjadroval o kolegoch i produkčnej spoločnosti. Žiaľ, to sa mu vypomstilo a o lukratívny flek prišiel. Povráva sa, že za jednu časť dostával odhadom okolo 2 mil USD.
Charlie stihol dokončiť 8. sériu seriálu a tá sa stala jeho poslednou. Jeho charakter Charlie Harper zomrie. V jednej z posledných častí poletí so svojou ženou Rose do Paríža. V meste lásky si ale veľa spoločnej romantiky neužijú. Charlie svoju ženu podvedie. Rose ho pristihne v sprche s inou ženou. Ako by to nestačilo, na konci pobytu o svojho muža príde. Charlie zahynie pod vlakom v metre. Smutný koniec pre nespútaného bohéma, čo poviete?!
Posledná 8. séria s pôvodným obsadením bude mať premiéru 6. septembra v USA.