Amerika má znova talent, týždeň vo Vegas

13
2875

USA opäť žijú hľadaním talentov. To, čo u nás opäť vypukne o nejaký čas na TV Joj sa v Amerike deje už po niekoľký krát a stále s veľkým úspechom. Pred pár dňami sa konal casting v Las vegas. Objavilo sa tam niekoľko šialených indivíduí, dokonca aj partia liliputov s vlastnou šou v oblekoch malých postáv s veľkými hlavami, ale ukázal sa aj podivín pripomínajúci klasických filmových podivínov. Ukázal sa tu aj tanečník pri tyči, rôzni šialenci riskujúci vlastný život, množstvo spevákov aj šoumenov. Ale vrátim sa k spomenutému podivýnovi, predviedol domino. Toto však bolo z paličiek od nanukov, aspoň tak vyzerali dieliky.

Vystúpili a ukázali sa aj parádni akrobati

Vokálne skupiny, tu je na čo pozerať, napríklad aj na Monu Lísu, či skôr na Monu aj Lízu v ich parádnom predstavení na klavíry a zároveň v speve.

Dosť sa objavilo aj skupín, mnohé by prekonali aj tie, čo sa hlásia u nás…

Aj samostatných hudobníkov bolo požehnane, a pozor na Danyho, je rovnako nechutný ako Justin Bieber. Sám si tú podobnosť dokonca uvedomuje.

Aká by to bola zábava keby nebolo dostatok komediantov? Tu ich máte…

Už tu boli spomenutí, tí, čo sa neboja zariskovať o prsty, frňák alebo zdravú kožu.

Spievajú muži

A musia tu byť aj tanečníci. To inak nejde.

Deti. Na tie nemožno zabudnúť. Rozdávajú radosť, aj trápenie a pokiaľ si nájdu svoje koníčky, neraz spravia rodičom radosť. Tie, ktoré postuúpili ale radosť nepochybne spravili veľkú.

Rozhodnutie vo Vegas

Comments are closed.