Ako prebiehal casting do reality show Farma 2

9
4098

O prípravách castingu pre reality show Farma 2 sme sa dozvedeli pár týždňov pred jeho konaním z TV Markíza, kde pod podtitulom „bude to ešte drsnejšie“ lákali nových adeptov na Farmárov a záujemcov o peknú výhru 50 000 €. Po pravde, ak sa má reality šou konať na jar, bude nepochybne drsnejšia, lebo nič nevyrastie na jar, nič poriadne nie je jedlé už na, z na jar zasadenej úrody a ani žatva nebýva na jar.Ale to je na réžii, ako to vlastne vymyslia, aby súťažiaci neumierali od hladu.

Záujem veľký aj z východného Slovenska
Do prvého kola dorazilo naozaj rôznorodé slovenské obyvateľstvo. Prišli na pohľad blázni, ľudia rôznych zamestnaní, postavy, váhy aj identifikovateľného, či neidentifikovateľného pohlavia. Krásne dievčatá, maminy, aj paničky, bačovia, mudrlanti aj mladí chalani. Objavilo sa tu mnoho ľudí z východného Slovenska, ktorí merali nočnými vlakmi nie lacnú cestu až do Bratislavy aby skúsili svoje šťastie. Hoci rád by som uviedol ďalšie postrehy, nemôžem. Prvé kolo prebiehalo dobre, druhé už bolo drsnejšie. O druhom kole tiež kolujú na internete komentáre a postrehy, že na vybratých postupujúcich boli kladené nejaké až absurdné nároky a pod. O tom sme ani nepísali a ani nemôžeme, určite nájdete na iných miestach na internete viac informácií. Viac však už uviesť my nemôžeme. A článok musíme zmazať, pretože…

Vyjadrenie redakcie:
Žiaľ náš článok sme museli zmazať, hoci nikto z účastníkov castingu nepodpisoval žiadne prehlásenie o mlčanlivosti. Nikto z účastníkov sa ani ústne nezaviazal, že musí mlčať o tom, ako casting prebiehal. Napriek tomu sme boli upozornení, že niečo voľačo nevedno čo porušujeme. Z toho dôvodu, že zaujimavosti.net sa nechcú a ani nemajú časové či finančné možnosti sa zaoberať otázkami a vyjednávaním v tejto veci, vzhľadom na naliehavé príkazy zo strany spoločnosti tvoriacej tento program, článok rušíme. V našom článku sme pôvodne zhodnotili len príjemné prostredie a rôznorodosť ľudí, ktorí do šou prišli v prvom kole. Nič konkrétne. K Farme 2 a k tejto veci sa už radšej nebudeme nijak vyjadrovať… Akokoľvek sme v rámci prvého kola a získaných informácií chceli povedomie o šou podporiť a zároveň nevyzrádzať nič z postupov a fungovania šou, nakoniec sme i tak my tí zlí a musíme článok stiahnuť.

Comments are closed.