Samsung GALAXY Tab3 prináša prekvapivo zábavu čisto pre deti

0
1455

Detský Tablet Galaxy SamsungNiečo, čo by sme od Samsungu nečakali, môže byť k Vianociam ešte veľký hit. Nový tablet GALAXY Tab3 Kids je totiž určený práve deťom, prináša vzdelávanie, zábavu, veľmi peknú farebnosť a spracovanie s bohatým interaktívnym a vzdelávacím obsahom. Samsung Electronics Co. Ltd. tento tablet predstavilo len koncom augusta. Bohatá softwarová výbava je pritom aj v slovenskom jazyku, pokiaľ to jednotlivá aplikácia umožňuje.

Správa rodičov
Tablet umožňuje rodičom spravovať obsah, ktorý je možné spustiť a ktorý nie. Majú tak kontrolu presne nad konkrétnymi aplikáciami, a môžu selektívne vyberať a blokovať. Dokonca je možné nastaviť aj presné hodiny, kedy je možné tablet používať a tak si rodičia sami môžu premyslieť, ktoré hodiny na to budú určené a aký čas hre na tablete bude pre dieťa možný. Pri dosiahnutí nastaveného časového limitu je možné prístroj znovu odomknúť zadaním hesla. Tak je možné obmedziť deťom trávenie príliš dlhého času nad tabletom.

Technológie použité v prístroji
Prístroj poháňa dvojjadrový procesor 1,2 Ghz, 3 Mpx fotoaparát a ponúka tiež niekoľko funkcií, ktoré sú typické aj pre iné Samsung Galaxy. Na tablet bude k dispozícií aj Kids Case ktorého súčasťou bude ergonomické pero C Pen. To bude použiteľné k aplikáciám zameraným na kreslenie, alebo veľa pohybu na obrazovke. V predaji na Slovensku sa objaví v priebehu septembra až októbra 2013 bez zatiaľ známej ceny.