HTC One rastie, predstavili HTC One max so snímačom odtlačkov a novým Sense

0
1488

HTC One max mobilný telefónHTC, ako popredný výrobca smartphone po pomerne úspešnom HTC One pokračuje v tomto modeli. Ich najnovší prírastok vychádzajúci z HTC One je HTC One max s displejom 5,9“. Ten podobne ako One a One mini ponúka HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound alebo UltraPixelovú kameru, zároveň príjemné a pevné hliníkové prevedenie. Disponuje najnovším Androidom 4.3 a s novou verziou Sense 5.5. Malou pýchou nového modelu je senzor odtlačkov prstov. Veľký displej ocenia najmä hráči hier, filmoví fanúšikovia, alebo používatelia, ktorí často siahnu po fotografovaní a prehliadajú svoje fotografie. Na prednej strane s anachádza dvojica reproduktorov doplnených s HTC BoomSound. Multimediálne zariadenie s výborným výkonom z neho robí najmä 4 jadrový procesor Snapdragon 600 1,7 Ghz. Aby skoro neľahla baterka, nový model bude mať 3300 mAh. V predaji bude aj špeciálny obal HTC Power Flip Case, ktorý je novým krytom, no zároveň obsahuje špeciálnu dodatočnú batériu 1150mAh.

V predaji budú dva modely, jeden s 16GB a druhý 32GB, pričom oba je samozrejme možné rozšíriť s pomocou SD karty. Od Google Drive môžu majitelia tohto modelu získať ďalších 50 GB. Zadná strana mobilu obsahuje snímač odtlačkov prstov. Dokonca je možné snímačom zapnúť obľúbené aplikácie, ktoré si pre jednotlivé prsty nastavíte. Vlastne s a potom ani nemožno diviť, prečo prichádza aj nový Android 4.3

Sense 5
Pre HTC vlastná používateľsá nadstavba Sense sa zároveň s novým modelom One max dočkala svojej zásadnej aktualizácie. Vylepšuje HTC BlinkFeed prispôsobujúci obsah podľa kategórií. Pripojení sú Google+ a Instagram. Nová verzia tiež umožní vkladať 120 článok pre offline prehliadanie a je tak možné čítať aj na miestach bez prístupu signálu.

Fotografické schopnosti
UltraPixelová technológia kamery, režimu HTC Zoe, kedy sa fotografie oživia krátkym videom a spolu 2.1 Mpx predným fotoaparátom je HTC One max aj spločníkom, s ktorým možno zachytiť všetko okolo vás. Model sľubuje ostré snímky a výborné Full HD video. Zaujímavého vylepšenia sa dočkala aj funkcia Video Highlights, v ktorej je možné pridať do videa hudbu a nastaviť dĺžku výsledného videa.

Vychádzajúc z oficiálnych informácií prostredníctvom AMI Communications Slovakia