Spiderman, Venom a ďalšie postavy obohatia konzolovú hru Disney Infinity

0
2532

Rozsiahla herná konzolová hra Disney Infinity čoskoro nebude len vyslovene hrou pre deti. Poslednou novinkou, kedy pridali do hry aj herné postavy a svety s hrdinami komixovej dielne MARVEL, série The Avengers, si získali aj starších hráčov a rodičov. Pri možnosti hrať za Ironmana, Thora, Kapitána Ameriku a ďalšie postavičky sa tak hráč po prvý krát na hernej konzole stretáva so všetkými naraz v boji proti spoločnému nepriateľovi. Aby to nestačilo, svet Disney rozprávok sa obohatí o ďalšiu sériu z dielne MARVEL. Nová verzia hry 2.0, ktorá so sebou prináša aj superhrdinov, na trh v septembri príde aj so Spidermanom.

Videoukážka z hry

Táto herná séria umožní hráčom hrať v prostredí samostatného mesta a bojovať proti ďalším zloduchom známym z komixovej predlohy. Mimo Spidermana samotného sa tak hráči budú môcť tešiť aj na postavu Venoma, Iron Fista a Novu. Hráčov zavedú do veľkého mesta v ktorom bude k dispozícií množstvo úloh a možností aj pre každú postavičku jednotlivo.

Infinity Spiderman Playset

Spiderman figúrky Disney Infinity

Obrázky prepožičané zo slovenských fanúšikovských stránok hry Disney Infinity.

Pre lepšie pochopenie hry samotnej
Oficiálny distribútor hry nedávno predstavil prezentačné video, ktoré s českým dabingom diváka zoznamuje doslova s faktami, čo od hry Disney Infinity očakávať a čím je zaujímavá. Prezentuje ju ako svet neobmedzených možností a hier, v ktorom je možné spájať postavičky a svety rozprávok Disney. Čoskoro doplnené aj o svety postavičiek z komixovej dielne MARVEL.