Konzolová hra na nafukovačke? Ku hrám na Nintendo Wii si motokáru nafúknete sami

0
2597

motokara ku nintendo WiiV dnešnej modernej dobe sa hrať na nafukovačke znie zvláštne. Lenže s takýmto nápadom prišli v zahraničí a ide len o zábavný prvok. Celá motokára, inak povedané nízko položené kreslo v tvare motokáry, tu už bola. Jej skladovanie však bolo problematické, keďže nadšenci pre tento druh hier skrátka musia často riešiť aj skladovanie takejto konštrukcie. V podstate sa nemôžeme diviť, že niekto prišiel aj s nápadom vyriešiť to nafukovačkou. Znie to vtipne a vtipne to aj vyzerá.

Pre Wii si motokáru vytiahnete zo skrine a nafúknete
Celú motokáru si pri Nintendo Wii jednoducho nafúknete a ovládač od Wii vložíte do plastového ovládača. Na trhu sa nachádza veľké množstvo ovládačov a násadiek v tvare volantov. Tie udržať vo vzduchu v rovnakej rovine môže byť problém a niekto naozaj uvažuje o celej konštrukcii na udržanie volantu. Pri tejto nafukovačke nemáte vyriešené celkom operadlo chrbta a tak sa hra v takejto motokáre nedá hrať pridlho. Nosnosť má byť až 100 kg, našťastie sa počítalo s túžbou rodičov, vyskúšať si to tiež. Treba však uznať, že ide o zábavné vylepšenie inak i tak dostatočne zábavných prevažne pretekárskych hier. V prvom rade je nutné si uvedomiť, že nafukovačka je v tomto prípade len obalom pre volant. Použiteľná je teda všade tam, kde potrebujete volant. Sú to teda pretekárske hry, rôzne zábavné preteky, motorky, autá, stíhačky a ešte mnoho iného.

Takto to potom môže vyzerať aj u vás doma:

S hrou je to výhodnejšie
Prešiel som ponuku obchodov s nafukovačkou k Nintendo Wii a s hrami, ktoré s ňou možno hrať. Len veľmi málo obchodov u nás má nafukovaciu motokáru v ponuke. Samostatná motokára sa dá kúpiť, no môže ísť o 30 až 50 eurovú záležitosť. Oveľa lacnejšie je kúpiť ju spolu s hrou. My sme narazili najčastejšie na balenie Jungle Kartz, čo je zábavná hra pre deti, kde v rôznych motokárach pretekajú deti. Samotná nafukovačka je pre krpcov a aj keď to celé od začiatku znie ako vtip, môže zaujať aj dospelých. Len pozor na váhový limit, ktorý nám nie je presne známy. Predajcovia majú možnosť aj iných farieb.

Inšpiráciou pre článok je zelená nafukovačka s hrou Jungle Kartz v obchode Gameexpres.sk. Momentálne sa snažíme zistiť len to, koľko má táto sranda životnosť a do akej miery sa ozýva pri mrvení zvuk vŕzgajúcej nafukovačky pri príliš adrenalínovej hre.