Tip na knihu: Svetový knižný fenomén. Bojko…

0
1396

Na svete má milióny fanúšikov, predali sa milióny kníh, sfilmovali prvý diel, ktorý sa dostal na DVD, Blu-ray aj do iTunes. Denník odvážneho bojka je vo svete naozaj fenomén – prvý diel bol neuveriteľných 141 týždňov v rebríčku detských bestsellerov New York Times. Teraz vychádza na Slovensku druhá časť s podtitulom Rodrick je šéf.

Denník odvážneho bojka
je detská séria o smoliarovi Gregovi, ktorý si píše denník…pardon, denníčky si píšu len baby; toto sú pamäti, ktoré Greg až raz bude slávny podstrčí novinárom, aby ho neotravovali toľkými otázkami.
Greg opisuje svoje zážitky v škole, s kamarátmi, doma s dvomi bratmi. Zabavíte sa na trapasoch na hodinách plávania či zápasenia, s dievčatami, smoliarske kúsky s rodičmi, a to všetko doplnené vtipnými ilustráciami. V druhej časti Rodrick je šéf sa práve začína nový školský rok a Greg sa zo všetkých síl snaží zabudnúť na posledné mesiace… a predovšetkým na JEDNU konkrétnu udalosť. Nanešťastie, jeho starší brat Rodrick presne vie, čo sa Greg snaží udržať pod pokrievkou. Ibaže všetky tajomstvá sa raz dostanú na svetlo sveta…

Všetko o Gregovi nájdete aj na jeho extra stránke www.dennikodvaznehobojka.sk a jeho fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Súťaž o ceny v hodnote 10-tisíc eur, najvtipnejšie trapasy, kresby, videá ap.
Prečítajte si úryvok z novinky Denník odvážneho bojka – Rodrick je šéf.