Tip na knihu: Príbeh o bielej Masajke pokračuje!

0
1274

Príbeh Corinne Hofmannovej, kedysi úspešnej švajčiarskej podnikateľky, ktorá sa rozhodla stráviť so svojím snúbencom dovolenku v Keni očaril milióny čitateľov na celom svete. Tri jej knihy sa stali svetovým bestsellerom a preložili ich do viac ako 30 jazykov. Skutočný príbeh Európanky v nehostinnej Afrike teraz pokračuje. Vychádza totiž pokračovanie trilógie o bielej Masajke.

Afrika, moja láska je kniha cennejšia, ako každý minutý cent,“ píše Amazon. Corinne žije opäť vo Švajčiarsku a usiluje sa začať nový život, ktorý by sa nespájal s jej africkým príbehom. Cestuje po svete, no všade sa jej cnie za Afrikou.

Preto prijíma ponuku, aby zachytila životné príbehy najchudobnejších obyvateľov Kene a priblížila ich čitateľom. Opäť cestuje do Nairobi a stretáva sa s obyvateľmi Kibery, jedného z najväčších slumov. Keď už je v Keni, rada by sa opäť stretla aj s rodinou bývalého manžela, samburského bojovníka Lketingu. Na poslednej návšteve však svojim príbuzným sľúbila, že keď zasa príde, privedie aj Lketingovu dcéru Napirai, s ktorou pred šestnástimi rokmi za dramatických okolností od manžela utiekla. Otec a dcéra sa od tých čias nevideli. Preto Corinne túžobne očakáva dcérino rozhodnutie, že chce ísť navštíviť príbuzných do Kene.

Pútavé a dojímavé príbehy ľudí zo slumu napokon aj v Napirai prebudia túžbu navštíviť krajinu, kde sa narodila. Matka s dcérou sa teda vydávajú na dobrodružnú cestu do afrického buša, kde na ne okrem širokého príbuzenstva čakajú ďalšie vzrušujúce zážitky.

Začítajte sa na BUXe do knihy Afrika, moja láska už teraz.