Tip na knihu: OMG diéta – zdravé zásady a pravidlá

0
1125

OMG diéta IkarPo svetovej diétnej novinke siahli už viaceré celebrity, aj napriek jej niektorým kontroverzným častiam. OMG diéta, čiže Oh my God! – „Och, bože môj!“, však  ponúka množstvo jedinečných zásad, ktoré sú zdravé a pomôžu schudnúť. Napriek niektorým kontroverzným kapitolám to priznali aj odborníci, vrátane výživových špecialistov

OMG diéta – za šesť týždňov božsky štíhla je dôkazom toho, že sľubovaným zázrakom pri chudnutí, ktoré ponúkajú rozličné zle nastavené diéty, netreba veriť, ale rýchle a správne zlepšenia sú možné. Autor prichádza s jedinečnými zásadami, pri ktorých môže ubudnúť 5 až 10 kíl telesného tuku len za šesť týždňov!

V knihe sa napríklad dozviete o tom, ako nami manipulujú potravinári a tak nám pridávajú na telo zbytočné kilá tuku navyše. Uvedomme si, že niektoré potravinárske spoločnosti sa chytia hocičoho, čo prinesú médiá. Napríklad lykopén, rastlinná chemikália nachádzajúca sa v paradajkách, ktorá spomaľuje starnutie. Keď dorazila správa o prínose lykopénu, každá fľaša kečupu sa zrazu stala zdravou.

Alebo všemohúce jogurty. Výrobky, ktoré tvrdia, že ak ich skonzumujete, budete mať dobrý POCIT. Nechápte ma zle, mnohé jogurty sú vynikajúce… No cítili ste, že na jazyku som mal slovíčko ale?
Ale niektoré spoločnosti vyrábajúce jogurty sú nenásytné. Presvedčili nás, aby sme kupovali nízkotučné jogurty (ktoré majú vysoký obsah sacharidov), jogurty s vysokým obsahom vápnika (to by ste museli zjesť zakaždým za vedro) a jogurty s nízkym obsahom laktózy (povedzme si to otvorene, nikdy neobsahovali veľa laktózy).

Prečítajte si viac o novinke OMG diéta – za šesť týždňov božsky štíhla.