Tip na knihu: Desivo blízko (Linwood Barclay)

0
1426

Skrýval sa v pivnici a čakal, kým odídu z domu. Nemohol sa prezradiť. Musel byť absolútne ticho. O pár minút však ktosi zazvonil pri dverách a vzápätí počul výstrely. Keď sa napokon odvážil vyjsť z pivnice hore, objavil v dome mŕtve telá. Manželov brutálne zavraždili a postupne vypláva na povrch veľa otáznikov. A medzi nimi ten najstrašnejší: nepomýlili si vrahovia náhodou dom?!

Desivo blízko je napínavý thriller, ktorý rozhodne nečítajte večer, sami alebo ak máte slabšiu náturu. Linwood Barclay je majster vo vykreslení obyčajných ľudí, ktorí sa dostanú do mimoriadne nebezpečných situácií. Dokonale vie navodiť strašidelnú atmosféru a správne načasovanými zvratmi vás nenechá na pokoji, kým nedočítate posledné riadky.
Cutterovci sú šokovaní z brutálnej vraždy svojich susedov. Hoci netušia, ako by mohla súvisieť s nimi, každý člen rodiny má tajomstvo, ktoré sa zo všetkých síl usiluje ukrývať pred svetom. Čo bolo uložené v starom počítači, ktorý náhodou dostal syn Derek? Kam zmizol počítač? Ako je do všetkého zapletený miestny profesor a slávny autor jediného románu? Čo vie Jim Cutter o tajomstvách susedy, ktoré skrývala aj pred svojím manželom?
Desivo blízko – Linwood Barclay

Desivo blízko je majstrovský kúsok Barlclaya, ktorý si už dávno získal milióny čitateľov. A po jeho prečítaní sa nebudete vedieť dočkať ďalej jeho knihy. Rovnako napínavého thrilleru s tajomstvami, ktoré vás dostanú.
Prečítajte s úryvok z knihy Desivo blízko.