Novinka z vydavateľstva Ikar: viac ako 500 stranový Ilustrovaný výklad Biblie

0
1905

Ilustrovaný výklad Biblie, IkarHodnotný a nádherný darček pre veriacich, ale aj tých, čo v Boha neveria,  no chcú sa dozvedieť o živote a svete, v ktorom fungujeme. Mýtické príbehy o vraždách, podvodoch a vojnách, ale aj oslavné príbehy lásky. Taká je kniha kníh Biblia, ktorá teraz vyšla ako Ilustrovaný výklad. Oživuje výnimočné príbehy, osoby a učenie pre čo najpestrejšiu paletu čitateľov.

Ilustrovaný výklad Biblie má vyše 500 strán, na ktorých sa odohrávajú príbehy od stvorenia sveta po Ježišovo zmŕtvychvstanie. Autori vysvetľujú prístupným a vizuálne príťažlivým spôsobom všetky udalosti, opisujú miesta i pozoruhodných ľudí.

Vďaka tejto jedinečnej knihe môžete preskúmať sociálne, historické a geografické pozadie Biblie pomocou máp a farebných fotografií lokalít, artefaktov a tradícií, ktoré pretrvávajú až dodnes. Autori si naozaj dali záležať na výbere tých najkrajších a najinformatívnejších ilustrácií, nechýbajú diela starých majstrov, modely a zaujímavosti, či prehľadné chronologické boxy. (Foto: stavba Babylonskej veže)

Ilustrovaná Biblia Ikar

Zahĺbte sa do jedného z najvýznamnejších diel svetového písomníctva, ktoré inšpirovalo nespočetné generácie ľudí až do dnešných čias. Stará zmluva, Praotcovia, Exodus, Zasľúbená krajina, Šalamún, Nová zmluva, božie kráľovstvo, kríž a hrobka i zrod cirkvi. V obrazovej publikácii Ilustrovaný výklad Biblie nájdete všetko v nádhernej grafickej úprave.