Ako môžete milovať ešte viac? Knižná novinka Láska z nebies

0
1825

ikar, láska z nebiesVšade hľadáme chyby či nedostatky a to v nás prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vybrať si. Novinka Láska z nebies ponúka jedinečný pohľad na lásku, na jej pôvod, jej význam v živote človeka a názorne ukazuje, akými spôsobmi môžeme milovať. Aj na Slovensku mimoriadne obľúbená Lorna Byrneová vysvetľuje dôvody, prečo máme sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžeme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri.

Lorna zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla.
Vystríha nás pred bolesťou a nerealistickými očakávaniami v partnerskej láske. Láska však neexistuje len medzi Bohom a ľuďmi. Nemenej dôležitá je láska k našej Zemi, k planéte, na ktorej žijeme. Lorna predpovedá, aké obrovské problémy spôsobíme sami sebe aj budúcim generáciám, ak nezačneme mať radi našu planétu. Hovorí aj o vlne lásky, ktorú Boh zosiela na svet, a o jej vplyve na ľudstvo.

Po prečítaní knihy Láska z nebies budeme o láske zmýšľať inak. Kniha prebudí lásku, ktorá v nás drieme, vďaka nej objavíme v sebe viac súcitu, viac šťastia, nájdeme silu zmeniť svoj život a pomôžeme zmeniť život aj ľuďom okolo seba.

„Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete.
Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred.
Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť.“

Lorna Byrneová

Svetoznáma írska mystička Lorna Byrneová bola vlani na návšteve Slovenska a na jej autogram čakali fanúšikovia v dlhých radoch. Podľa nej je mimoriadne dôležité počúvať, čo nám chce strážny anjel povedať. Neuzatvárať sa, nemávnuť nad tým rukou, ale skúsiť sa započúvať. Cez rôzne, neraz nenápadné a na prvý pohľad nedôležité signály nás vedú a ukazujú nám správny smer. „Prečo to neskúsite? Veď anjel vás nikdy nebude nabádať na nič zlé, nepožiada vás o to, aby ste kradli či bojovali. Nebude vám šepkať negatívne veci, takže nemáte čo stratiť,“ odkázala vtedy Lorna slovenským čitateľom.