Počítačová zostava HAL3000 už aj v edícií Assassin Creed IV Black Flag s výkonným HW

0
1871

HAL3000 a Assassins edíciaČeský výrobca počítačových zostáv HAL3000 uvádza novú hernú zostavu zo série HAL3000 s podtitulom Assassin Creed. Rovnako ako jej predchodcovia aj táto zostava vyniká svojím dizajnom s motívom konkrétnej hry a jej dlho očakávaného pokračovania Assassin Creed IV Black Flag. Na svoje si prídu nielen fanúšikovia pirátskych výprav, ale aj všetci hráči, ktorí majú radi dobrodružné prostredie starých korábov plávajúcich Karibikom, lúpežných výprav, prepadávanie obchodných lodí, najrôznejších šarvátok a všetky akcie, ktorá hra od populárnych vývojárov z Ubisoftu ponúka. Vďaka výkonu novej zostavy HAL3000 Assassins Creed IV si hru budete môcť rovno aj vychutnať pri najväčších detailoch a navyše túto legendárnu hru dostanete zadarmo formou kupónu ako darček spolu s druhou hrou Splinter Cell BlackList. Takže virtuálni piráti, alebo tajní agenti majú tento rok o náplň voľného času pred Vianocami postarané.

Zostava HAL3000 Assassin Creed IV sa prezentuje atraktívnou skriňou ZALMAN Z3 s motívom hry. Ako základný kameň zostavy slúži doska ASRock H87M PRO4, ktorá je vybavená výkonným 4 jadrovým procesorom, zaručujúcim rýchly chod, Intel Core i5 s taktom 3GHz. Procesor dokonale podporí rýchla operačná pamäť TEAM Elite 8GB DDR3 (2×4GB) . Aby zostava zostala tichá aj pri náročnej prevádzke, je na procesore použitý osvedčený chladič SilentiumPC Spartan Pro. Zostava sa môže pýšiť grafickou kartou MSI N760 TF s 2GB grafickou pamäťou GDDR5 a pretaktovaným jadrom. Energiu zabezpečuje zdroj SEASONIC 500W s certifikáciou 80PLUS Bronze. Popis zakončíme OS Windows 8 a pevným diskom WD Caviar Black s kapacitou 1 TB a 7200RPM. Zostáva má aj DVD mechaniku a čítačku kariet Samsung.

Zostavy HAL3000 majú výhodu, že ich kúpou každý dostáva aj špeciálny servis SERVIS HAL3000 na 3roky, kedy v prípade poruchy, či problému stačí kontaktovať sluľbu a prostredníctvom kuriéra sa postarajú o odvoz a aj opravu na vlastné náklady.