V bratislavskej Medickej záhrade sa koná Gurmán Fest 2012

0
1593

V Bratislave v Medickej záhrade v tesnej blízkosti Špitálskej ulice dnes koná Gurmán fest a potrvá až do nedele. Už od 12:00 kedy sa otvorili brány Medickej záhrady sem prichádzajú zvedavci, aj skutoční gurmáni, ktorí by radi ochutnali niečo z dobrôt, vína, alebo ovocných pochúťok, ktoré sme mali možnosť vidieť aj my. Viacero stánkov, ktoré lemujú chodníky Medickej záhrady sa ešte len pripravovalo na tri hostenia ľudí, príprav pochúťok a servírovania.

Gurmanfest
Gurmanfest

Medzi vystavovateľmi sú domáci výrobcovia polotovarov a kuchári profesionálneho rangu, viacero značiek, medzi inými aj METRO so svojim profesionálnym tímom. Nechýbajú vinári známych mien nie len z blízkeho slovenského okolia. Stánok s mexickou kuchyňou obsluhuje skutočný Mexičan a nechýba ani viacero možností drobného občerstvenia ovocím, pohármi s ovocím a podobne. Program celej akcie je skutočne pestrý, a pokiaľ je pre vás jedlo jedným z pôžitkov života, prídete si na svoje.

Gurmanfest
Gurmanfest

Funguje sa tu na gurmány
Gurmán, to je v podstate miestny peniaz. Na tie si môžete zmeniť skutočné peniaze, pretože na celom festivale jedla sa platí práve gurmánmi. Gurmán banky sa nachádzajú pri vstupoch. Cena pre študentov a dôchodcov je zvýhodnená.
Podrobný program je možné vidieť priamo na akcii, prípadne na fotografiách z akcie, ktoré nájdete na našom Facebooku na adrese http://facebook.com/Zaujimavosti