Ako natrvalo vymazať profil na Facebooku

0
1677
Ohodnoť článok

40958250 - varna bulgaria  november 03 2013: directly front view of apple macbook pro 15 retina with an open tab in safari which shows facebook registration page. blurred shopping center

Ak máte Facebooku plné zuby, máte dve možnosti. Môžete si deaktivovať konto, čo znamená, že váš profil zmizne zo sociálnej siete, ale všetky vaše informácie zostanú uložené na serveroch spoločnosti pre prípad, že by ste svoje rozhodnutie chceli vziať späť. Alebo si môžete konto vymazať úplne, bez možnosti znovuzískania fotografií, statusov, a všetkého ostatného, čo ste na svojom profile zdieľali. Ako teda postupovať v prvom a druhom prípade?


Tip redakcie: Asus Zenbook 3 Deluxe – obrovský hit na CES 2017


Deaktivovanie konta

  1. Kliknite na šípku v pravom hornom rohu Facebooku
  2. Choďte do „Nastavení“
  3. Vľavo prejdite na „Bezpečnosť“
  4. Zvoľte „Deaktivovať účet“

Trvalé zmazanie konta

Pred zmazaním si môžete stiahnuť kópiu svojho profilu.

  1. Kliknite na šípku v pravom hornom rohu Facebooku
  2. Choďte do „Nastavení“
  3. Kliknite na odkaz na spodku hlavného menu: „Stiahnuť kópiu svojich údajov z Facebooku.“
  4. Prejdite na odkaz https://www.facebook.com/help/delete_account a postupujte podľa krokov uvedených na stránke.

Zmazanie profilu môže trvať aj tri mesiace. Niektoré veci, ako vaše správy v schránkach iných užívateľov, však zostanú nedotknuté.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ