Jarná kolekcia Fenty Puma speváčky Rihanny je obraz versailleského šarmu a princezien v teplákoch

0
2432

Jarná kolekcia Fenty Puma

Novú kolekciu ready-to-wear 2017 Fenty Puma speváčka charakterizovala ako rande s Máriou Antoinettou v posilňovni. I samotná módna prehliadka sa odohrala v Paríži, v priestoroch slávneho paláca vo Versailles. Fúzia frivolnej francúzskej módy z 18. storočia a moderného sport fashion vytvoria pozoruhodnú kolekciu, ktorá je nielen pohodlná, drzá, krehky dievčenská, ale aj odvážna vo svojich kreatívnych prvkoch a doplnkoch. Obrovská ružová mašľa ako batoh? Naše dievčenské sny sa začínajú plniť…

Rihanna wearing @fentyxpuma @puma #fashion #fashion #blog #fashionblog #fashionblogger #blogger #rihanna #puma #fentyxpuma #style #styleblog #styleblogger #stylish #fashionable #photo #photography #fashionphotography #photoshoot #fashionshoot #pose #fashionstyle #looks #outfits #bronze #winter #winterfashion

A post shared by Peta & Dot (@petaanddot) on

Work hard play hard ?#puma #RiRi #fentyxpuma #pink

A post shared by RAINKY WAI 蔚雨芯♥ (@rainkywai) on

Nepochybne najväčším ťahákom kolekcie sú pastelovo ružové tenisky so saténovou mašľou. Ich predaj bol spustený len pred pár dňami a už sú vo väčšine eshopov totálne vypredané.

The spring collection from #FENTYXPUMA is here. ?

A post shared by FENTYXPUMA (@fentyxpuma) on

#FENTYXPUMA SS17 has arrived. ? Head over to puma.com/Rihanna to get it first.

A post shared by FENTYXPUMA (@fentyxpuma) on

The New Women's #Fenty x #Puma Collection is now available on www.ruvilla.com and select stores.

A post shared by VILLA (@ruvilla) on

Predtým než Rihanna začala spolupracovať s Pumou, nemal nikto potuchy o tom, že táto multitalentovaná umelkyňa zvládne s naprostým prehľadom aj úlohu módnej návrhárky. Hneď prvá kolekcia mala celosvetový úspech.

Mimoriadny cit prejavuje speváčka pri dizajne obuvi. Rihanna jednoducho „má čuch“ na nové trendy. V prvej kolekcii totiž navrhla semišové, dnes už ikonické Puma creepers, o ktoré je do dnešnej doby neutíchajúci záujem.

Celou jarnou kolekciou sa tiahne téma saténu, kimono strihov, predĺžených, nadrozmerných fazón s predĺženými rukávmi. Rihanna je expert na „street style fashion“ a nebojí sa divokých kombinácií, neustále sa pohráva so strihom, asymetriou a proporciami svojich modelov. Obľúbeným prvkom jarnej kolekcie sú korzety, uviazané na rôzne spôsoby cez mikiny a volánovité šaty.

#FENTYxPUMA. HERE. NOW. Link in bio to shop. #OntheCUSP

A post shared by Neiman Marcus (@neimanmarcus) on

Farebné spektrum je prísne zúžené na staroružovú, vojenskú zelenú, občasnú čiernu a bielu. Rihanna v tejto kolekcii všetko zviazala: z mikín, ktoré sa dajú nosiť aj ako šaty visia strapce, jednotlivé kusy oblečenia držia spolu skutočne len kvôli dômyselnému prevliekaniu a šnúrkam. Vršky lemuje čipka alebo volány.

#fentyxpuma ss17 out now – bandana cap for $100.00 ?http://us.puma.com/ @badgalriri @puma

A post shared by RIHANNA'S FASHION ? (@ririoutfit_hungary) on

#Fentyxpuma SS17 collection now on @puma site & @madisonshoes ???

A post shared by Rihanna Navy (@favfenty) on

Kabáty sa vyznačujú jemnou perforáciou a výšivkami. Modely sú často doslova rozsekané na kusy, ako napríklad tepláky prestrihnuté na polovicu a doplnené obligátnym volánom. Viazanie sa objavuje aj na legínach s otvoreným bokom, v zemitých farbách.

Rihannina kolekcia však rozhodne nie je pre každého. Jednak prevetrá vašu peňaženku, jednak potrebujete riadny kus odvahy, aby ste v extravagantných modeloch mohli vyjsť na ulicu.

Trúfli by ste si?

Čítajte tiež:

Dcéra rapera Eminema poriadne vyrástla: Hailie známa z jeho textov a videoklipov je kupodivu normálnou študentkou

9 tipov ako prehĺbiť svoje partnerské puto

Program Balaton Soundu sa opäť rozrástol