Program Balaton Soundu sa opäť rozrástol

0
2374

dualipaProgram Balaton Soundu sa opäť rozrástol. Tento krát pribudli Axwell /\ Ingrosso, Dua Lipa, ZEDD, Don Diablo a mnohí ďalší, ktorí boli pridaní do line upu. V súčastnosti je na zozname už viac ako 60 umelcov, ktorí sa postarajú o non stop párty, počas nezabudnuteľnej časti leta 2017. Týždňové vstupenky a denné lístky.


Tip redakcie: Film Proti svojej krvi prináša rodinnú drámu nabitú surovými emóciami


Finálny line up Balaton Soundu sa z týždňa na týždeň približuje svojej finálnej podobe. Tento krát pribudlo do 5 dňového programu viac ako 10 mien. Tento krát sú medzi nimi Axwell /\ IngrossoDua Lipa, ZEDD, Don Diablo, Noisia, Mija, Eptic.

Párty na lodinoisia

Balaton je najväčším sladkovodným jazerom v strednej európe, kde si môžete užiť  priamo v areáli konania festivalu viac ako 2 km pláž a počas dňa exkluzívne párty na lodi plaviacej sap o jazere. Tieto párty sa budú konať každý deň s iným line upom.

Streda, 5. júla: Max Cooper

Štvrtok, 6. júla: Jan Blomqvist (dj set)

Piatok, 7. júla: Art Department 

Sobota, 8. júla: Eelke Kleijn 

Nedeľa, 9. júla: Sasha

Viac informácii nájdete tu!

Vstupenky na Balaton SoundBS_zedd

Podobne ako minulý rok, si môžu návštevníci zakúpiť dva druhy viac dňových vstupeniek a to 5 dňovú, vrátane dňa 0, ktorá vám dá môžnosť užiť si celý festival na jazere Balaton v plnej kráse. 4 dňovú vstupenku, platnú na takpovediac tradičné dni medzi 6 a 9. júlom, ktorá vám však tiež poskytne skvelé zážitky zo skvelej elektronickej a hop hop hudby. Vstupenky na jednotlivé dni a deň 0 sú rovnako ešte stale v predaji. Pre tých, ktorí majú radi vyššiu mieru komfortu sú k dispozícii VIP viac dňové vstupenky a VIP denné vstupenky, ktoré vám poskytnú výhody vstupu cez separátny vchod a vstup do priestorov VIP grand stagu umiestneného priamo oproti hlavnému pódiu.

www.balatonsound.sk