Pre laika: Hillary-Killary nazvali „rybaciou hlavou“, no smrdí menej ako Trump

0
2010

Hillary verzus Trump

Politický humorista P.J. O’Rourke nazval kedysi dávno Hillary Clinton ako „rybaciu lebku v polievke“ alebo ako „panovačnú a trochu bohatú“. Preto bolo veľkým prekvapením, keď ju sám volil minulý týždeň za novú prezidentku Spojených Štátov Amerických. V televíznej show „Wait Wait…Don’t Tell Me!“ to komik priznal a stojí si za tým, že „Hillary je tá druhá najhoršia vec, ktorá sa mohla stať tejto krajine a mýli sa úplne vo všetkom. Avšak, mýli sa v rámci noriem“.


Tip redakcie: Google Pixel: prvý telefón vyrobený Googlom od hlavy až po pätu


Hillary verzus Trump

O Trumpovi vieme, že má pevné zásady. Jasne sa vyjadruje o tom, že chce zabrániť Mexičanom vstup do krajiny a deportovať tých, ktorí tam už sú. Chce postaviť múr okolo Spojených štátov Amerických a zakázať Moslimov. Myslí si, že poradcov nepotrebuje, nemá presný plán a nevie čo si myslí o daniach, zdravotnom poistení a umelom prerušení tehotenstva. Sľúbil, že zbombarduje ISIS a svojou ignoranciou, impulzívnosťou a hnevom si medzinárodné vzťahy nevybuduje. „Pre milovníkov mieru boli uplynulé voľby prezidenta USA ťažké“ povedal pre portál reason.com David Boaz, viceprezident Catovho inštitútu.

62654763 - donald trump vs hillary clinton

Zoznam vecí, vďaka ktorým si Trump získal Ameriku

  • chce poslať Mexičanov do Mexika
  • medzi Mexikom a USA chce múr, no platiť zaň nechce
  • chce zakázať Moslimov v krajine
  • chce zbombardovať ISIS

Tip redakcie: Čo sa aktuálne stavia v Bratislave


Nemiestny vtip Hillary obletel svet. Nazvali ju Killary

Je zanietenou zástankyňou americkej intervencie v Lýbii a zvrhnutia Muamara Gaddafiho. Avšak, spôsob, akým vtipkovala o jeho smrti pohoršil celý svet. Jej výrok „prišli sme, videli sme a on umrel“ obletel celý svet, informuje portál soapboxie.com. Aj pre to si vyslúžila prezývku „Killary“.

Vyzerá to tak, že Amerika počas milo týždňových volieb na výber veľmi nemala a bolo to na štýl „z kaluže do blata“. Hlasy však jednoznačne rozhodli pre Donalda Trumpa ktorý bude mať od januára presne štyri roky na to, aby dokázal Spojeným Štátom Americkým a celému svetu, že si Američania vybrali správne.

Čítajte tiež:

Jennifer Lawrenceová vyzýva ľudí, aby konali

Nepodceňujte chrípku, môže mať fatálne následky

Originálne budíky: Štýlový darček a zaručené prebudenie