Už dnes sa koná 21.ročník medzinárodného veľtrhu nábytku MODDOM

0
2198

Incheba vás opäť pozýva na 21. medzinárodný veľtrh nábytku, bytových doplnkov a interiérového designu MODDOM v spojení s výtvarným umením ART, ktoré sa uskutočnia 12.-16.10.2016

sofa-1603928_960_720

Čo vás čaká

Opäť tu bude prehliadka všetkého, čo súvisí s krásnym štýlovým bývaním, ktoré má šmrnc a dokáže z domu vyčariť domov. Veľtrh ponúka všetko, čo sa týka interiérového zariadenia. Nábytok do obývačky, spálne, kuchyne, kúpeľne, pracovne či záchoda. Široké množstvo postelí, stolov, stoličiek, obývacích stien ale aj moderných kúskov, ktoré ste doposiaľ nevideli. Nájdete tu tiež dekorácie či produkty ktoré vám zabezpečia čistotu.

Na jednom mieste budete mať možnosť vyberať z množstva štýlového nábytku, podláh, okien, dverí, sanity, sáun, víriviek, doplnkov i svietidiel. Zároveň sa dozviete, ako si môžete uľahčiť svoje domáce práce a svoj domov udržať čistý a útulný po celý deň.

Výstava ART je venovaná úžitkovému umeniu. Uvidíte sochy, grafiku, fotografie, keramiku, maľby, drevené obrazy a všetko čo súvisí s umením, prostredím a útulným životným štýlom.

Čítajte tiež:

Malý sprievodca cestovným poistením: Uzatvoríte ho rýchlejšie aj online!

Mercedes-Benz a jeho nový projekt ,,In car office”