V Nových Zámkoch sane ťahané za autom neboli ničím závratným a novým

0
1439

V Nových Zámkoch sa momentálne preslávili neznámi mladíci, ktorí sa zabávali na adrenalínovej zábave, saniach ťahaných autom. Nemenovaný denník označuje mladíkov za mladých extrémistov, čo presne nedáva ani zmysel v tomto poňatí, ale dobre. Šialený kúsok, ktorý predvádzajú, môže čoskoro prilákať pozornosť polície za niekoľko priestupkoch a ohrození. Pritom nejde o nič výnimočné. Bežná zábava, ktorá je vo svete a nie len teda v Rusku, bežná, je už dávno aj na Slovensku. Pred viacerými rokmi sa tak preháňali na rovnom úseku cesty v Starej Bystrici, v Krásne nad Kysucou, známe sú aj prípady z iných končín Slovenska. V každom prípade je dobré povedať, že ovládateľnosť sánok v 80 km/h rýchlosti je naozaj veľmi slabá, čiže chlapcom určite nechýbala odvaha, ale aj poriadna dávka šialenstva.

Sánky ťahané za autom sú stará známa vec
Oveľa viac takých prípadov, o ktorých nebola nikde žiadna zmienka sme spomínali v tomto článku, kde si toho môžete pozrieť oveľa viac.

Video z Nových Zámkov chýba
Video mladíkov na webe už nie je. Polícia sa zrejme už vecou zaoberá a tak video zmizlo. Nič menej, pri hľadaní jazdy na sánkach ťahaných autom sa dá nájsť všeličo, napríklad pár dní staré video z Poľska. Malé odreagovanie aspoň tu malá ukážka, že netreba sánky, stačí jeden tatko a stará vaňa.

Alebo toto taktiež z pred pár dní: