V New Yorku na Manhattane objavili záhadného mŕtveho tvora

0
2284

denises foto rat-manhattanNa mŕtvolu podivného zvieraťa narazila Denise Ginley, ktorá sa prechádzala pod Brooklynským mostom v New Yorku. Miesto, okolo ktorého zavíta občas nejaký turista v snahe získať pekné fotky Brooklynského mosta zo spodku, prilákalo aj Denise. Na brehu rieky sa jej podarilo nájsť mŕtvolu niečoho, o čom nemá nikto ani poňatia, čo to je. Neznámy živočích sa totiž s úplnou presnosťou nepodobá na nič doteraz známe a zdokumentované.

Stopercentne to nie je zatiaľ nič
Podobá sa na prasa, ktoré po uhynutí nafúklo svoje telo a pomaly sa vnútri rozkladá. No nemá kopytá na nohách, ale celých 5 prstov. Nemá žiadnu srsť, ale pevnú pokožku. Názor, že môže ísť o prerastenú krysu je tiež nie úplne možný. Stavba tela krysy je odlišná. Tento tvor má pomerne krátky chvost na podobnosť s hlodavcom. Chýbajú mu výrazné tesáky a chrup má skôr podobný na už spomenuté prasa. Viditeľné sú malé oči, menšie kožovité uši, nie príliš dlhý rovný chvost a zrejme aj niekoľko zranení na tele, podliatiny a náznaky rozkladu najmä v jemných častiach hlavy.

Že by tajné pokusy?
Samozrejme, ako vždy, aj tentoraz sa objavili správy a konšpirácie o tom, že ide o uhynuté zviera z tajného výskumného laboratória. Zviera sa nepodobá na nič známe. Nemôže ísť o zmutované zviera, ktorému sa podarilo uniknúť z laboratórií, alebo len hračku prírody, ktorej sa nepodarilo prežiť? Mohla by vôbec prirodzená smrť u prerastenej krysy spôsobiť s jej telom až takého divy? Je tu viacero otázok, ktoré si sami nezodpovieme. Čo vieme určite, je fakt, že ak sa tvor dostal k vedeckým kapacitám, o konečnom verdikte, čo to je, sa vôbec nemusíme dozvedieť.

Autorka fotografii: Denise Ginley, New York