Taylor Swift a jej skladba 22 má po 5 dňoch 5 miliónov pozretí

0
1628

Youtube a VEVO, s Taylor Swift videoAmerická speváčka zviditeľňujúca sa výrazne práve v posledných rokoch pred piatimi dňami zavesila svoju najnovšiu skladbu a videoklip k songu s názvom 22. Za týchto päť dní si ju pozrelo viac ako 5 miliónov ľudí. Napriek tomu, že nejde o nič svetaborné a ani výnimočné, sa populárna speváčka s hudobným žánrom ideálnym pre americkú mládež a na vystúpenia roztlieskavačiek, dostáva pomerne vysoko do hitparád. Klip bez akéhokoľvek príbehu alebo hlbších scénok ťaží aj z nekvalitných záberov a fingovanej radosti mladých.

Youtube skladbu posúva
Pozrite si aj vy jej hit, o ktorom zrejme budeme ešte počuť. Youtube dnes dáva skladbu do popredia, zrejme aby sme ju neprehliadli. Nuž, tak ju teda nemíňame. Nevedno, či za tým úspechom stojí posúvanie v Youtube, alebo reálny dopyt po jej hudbe, no v každom prípade priznávame, že 5 miliónov pozretí by potešilo aj mnohých iných. Na jeden deň tak pripadá z celkových čísel niečo viac ako milión. Slušné, Taylor.

Samotná Taylor Alison Swift, pochádzajúca z Wyomissingu v štáte Pennsylvania, narodila 13. decembra 1989, už nemá 22 rokov, ale dnes 23. Skladbu však zrejme zložila ešte minulý rok. Zaujímavosťou je, že začínala a aj donedávna sa presadzovala skôr v žánre Country. Dnes je to pop, alebo… Vie to niekto presne identifikovať?