STV a jej originálna srandička na 1. apríla: 5 hodinové počítanie ovečiek

0
2457

Jedinečná verejnoprávna služba Andreja Bičana, ktorá odštartovala po polnoci do piatej hodiny ráno, pobavila azda všetkých, čo nešli spať, alebo sa o spánok snažili. Sranda na 1. apríla v réžií STV musela neškodne pobaviť každého aj s malým zmyslom pre humor. V čase, kedy už vlastne televízia bežne nevysiela, sme totiž mohli vidieť moderátorov a rôzne tváre, ako počítajú ovečky. Tie preskakovali pred vážne sa tváriacimi moderátormi. Celá televízia v spánku, len jediné štúdio a živé vysielanie unavených počítajúcich…

Andrej Bičan RTVS počítanie ovečiek

Prvý apríl v naozaj veľkolepom originálnom štýle. Uspávací manéver odštartoval Andrej Bičan, po dvoch stovkách pomohol Marcel Merčiak zo správ a po šiestich stovkách ovečiek na scénu dorazil Martin Nikodým. Od tisícky ho vystriedal Matej Cifra, známejší ako Sajfa, a neskôr aj pár ďalších mužov, ktorých číselné vystúpenie zakončil opäť Andrej Bičan. Celkovo podľa oficiálnych facebook stránok RTVS preskočilo na obrazovke 2750 ovečiek. Televízia si tak zaistila korunu na poli prvoaprílových vtípkov skôr, ako sa vôbec väčšina národa do 1. apríla zobudila.

Kto vydržal až do konca?
Kto po polnoci prepol na STV a nevypol až do piatej rána, musel mať obrovskú trpezlivosť, alebo naozaj veľký zmysel pre humor. Zaspať pri stovke a zobudiť sa o pár hodín, kedy stále pokračuje počítanie ovečiek… to muselo byť poriadne prekvapenie. Myslí to televízia naozaj vážne? Ráno tomu zopár ľudí neverilo, keďže to brali ako sen a predsa. Televízia naozaj vysielala počítanie ovečiek. Pokiaľ toto predviedla RTVS, potom čo prinesie konkurencia?

Zdroj foto: https://www.facebook.com/RTVS.sk