Steve-O z Jackass má vlastný celkom úspešný no miestami zvrátený Youtube kanál

0
1595

Steve O kanálJackass je fenomén, ktorý sa snažili napodobniť mnohí. Partia občasných šialencov predvádza na videách kúsky, ktoré bežne človek nerobí. Majú za sebou už zopár filmov a onedlho sa objaví v kinách aj Zlý dedo. Jednou z najznámejších postáv pôvodného Jackassu je nepochybne Steve-O. Pokiaľ vám chýba typická Jackass šialenosť, možno radi siahnete po jeho kúskoch, ktoré prezentuje vo svojom vlastnom samostatnom kanáli na Youtube. Tu je zopár z jeho posledných videí:

Vtip s prezervatívom, ktorý vyšiel
Pokiaľ do prezervatívu nalejete čokoľvek biele, od umývacieho prostriedku po tekuté lepidlo, máte šancu oklamať ľudí. Najmä ak od vás čakajú, že také niečo môže byť originál. Steve-O na tomto videu využil, že je záujem ľudí fotografovať sa s ním a tak v najlepšom vytasí svoju tajnú zbraň.

Steve-O a 50 Cent
Mať vo svojom videu hviezdu je dôležité. To sa Štefan naučil z Jackass. Najlepšie je mať hneď najznámejší ksicht medzi americkými rapermi a požiadať ho, aby vás zhodil zo schodov. Lenže to by bolo moc jednoduché, čo tak zletieť rovno na batožinovom vozíku?

Fingovaná bitka
Na tomto videu sa Steve-O spojil s ďalším výmyselníkom z kanálu VitalyzdTv. Spoločne vymysleli scénku, kde ho má požiadať menej známy Vitaly o fotografiu, no zvrtne sa to do bitky. Všetky scénky sa končia tým, že ľudia chcú pomôcť, no len tá posledná sa zvrtne trochu inak.

Zakrvavený nezakrvavený
Poliať sa vernou imitáciou krvy znamená pútať priveľkú pozornosť. Mimo pozornosť ľudí aj pozornosť polície. Opäť má čo vysvetľovať.

Steve-O a jeho zvrátenosti
Postava Steve-O bola už v samotnom Jackass výrazne zvrátená, pričom niektorými extrémami a nápadmi naozaj fascinoval. Vo svojom vlastnom kanáli, ktorý patrí medzi nové (má len mesiac) má divák možnosť vidieť jeho výkaly a hľadanie prehltnutej mince. Video v tomto súpise nie je zámerne. Ak chcete sledovať aj tie najšialenejšie kúsky ako rozbíjanie hlavy, či mincu prechádzajúcu tráviciacim traktom, je nutné si nájsť cestu k jeho Youtube. Vo svete má milióny fanúšikov a podporovateľov, rovnako tak na Slovensku, kde ho fanúšikovia šou z MTV poznajú veľmi dobre.