Staroveké jaskynné maľby a nálezy ktoré vraj zobrazujú mimozemšťanov

0
1951

Nasledovné video sa zas pohráva s myšlienkou, že mnoho z jaskynných malieb, ktoré majú maľby podobné na rôzne príšery a podivné bytosti, môžu zachytávať aj stretnutia s niečím mimozemským. Niektoré teórie sa zamýšľajú aj nad tým, že mimozemšťania mohli navštíviť Zem za dávnych čias, no nepočítali, že ľudia budú vtedy schopní tieto stretnutia bez papiera a počítača i tak zaznamenať. Alebo ide len o veľké náhody, ktoré nás privádzajú na tieto teórie? Posúďte sami aj na základe zhliadnutia videa nižšie.

Pre autorov videa, televíziu Main Concept boli základom pre ich názory a mienky jaskynné nálezy osôb, ktoré sa len vzdialene podobali na ľudské postavy, ale skôr na zaužívaný vzhľad mimozemšťanov. Zaoberali sa aj rôznymi formami zvýraznenia niektorých postáv so žiarou okolo seba, alebo tikadlami na hlave. Niečo také by možno bolo dielom kohokoľvek po ovplyvnení množstvom príbehov, románov, filmov a obrázkov… avšak tieto maľby a rytiny sú staré niekoľko tisíc rokov.
V niektorých zvláštnych postavách a okolitej ploche je možné vidieť viacero motívov, ktoré súviseli s oblohou. Na soškách, hieroglyfoch, maľbách a kresbách z rôznych kútov sveta bolo možné vidieť nebeské motívy, ale aj náznaky cestovania vesmírom, prvky pre pozemšťanov zvláštne.

Video spomína aj údajné svedectvo samotného Alexandra Veľkého, ktorý počas bojov jeho armádyvidel dva sivé objekty a o niekoľko rokov opäť, keď jeden z nich lúčom svetla zničil jeden jeho múr. O niečom takom sme sa dosiaľ nemohli dozvedieť z bežných kníh. Prečo? Odkial mali vlastne autori tohto videa informáciu o podivných nebeských úkazoch a tanieroch pri vojenskom ťažení Alexandra Veľkého? Je zvláštne, koľko otázok a otáznikov by bolo ešte možné dať do článkov v kategórií Záhady a UFO. Ale práve preto sú to záhady, že sú nám záhadné a zrejme navždy zsotanú…