Skrachovaný milionár sa otrávil a priamo na súde aj zomrel

0
1943

Americký milionár sa na americkom súde po vypočutí rozsudku otrávil a priamo na súde zomrel. Všetko natočila kamera. Michael Marin si vypočul rozsudok, ktorý potvrdili všetci porotcovia, za úmyselné podpálenie svojho domu obrovskej hodnoty, aby získal od poisťovne peniaze. Kamera zaznamenala ako si nenápadne vkladá do úst zrejme kapsulku s jedom. Tu nenápadne drží v ústach a o chvíľku prehltne. Až keď začal v bolestiach chrčať a padať k zemi, vtedy sa okolie prestalo zaoberať súdom. V priebehu necelých dvoch minút zomrel a život mu nevrátili ani privolaní záchranári. K podpáleniu domu sa odhodlal pre finančné problémy v snahe získať od poisťovne peniaze, ktorými by zaplatil dlhy.

Všetko zachytilo video, ktoré je k dispozícií aj na internete. Video nie je vhodné pre miernejšie povahy a pre mladistvých.

Kamera na amerických súdoch nie je bežná, môže súdny proces nakrúcať len v niektorých štátoch USA. Pri iných by totiž musel stačiť kreslič. V tomto prípade by však nepochodil. Videozáznam poslúžil ako jasný dôkaz, pri riešení príčin náhleho Marinovho skonania