Pizza a hollywoodske hviezdy na „selfie“ fotografii z Oscarov 2014

0
1742

Tohtoročné udeľovanie Oscarov sa nieslo v akomsi extra priateľskom duchu. Výborná atmosféra, ktorá panovala a spájala k sebe viacero známych tvárí, bola z časti dielom Ellen Degeneres, známej americkej zabávačky a moderátorky. Jej fotografia na Twittri zaujala celýá svet fanúšikov filmu. Azda všade sa objavili rýchlosťou svetla hádanky o tom, kto uhádne a odhalí, kto všetko vlastne na fotografii je. Na tak malej snímke bez fotomontáže a z takej blízkosti vlastne ani nenájdeme toľko hviezd, ako tu. Zdieľania a rozšírenie fotografie bolo ako rýchlosťou svetla. Samozrejme, pridávame sa aj my, keďže práve rýchlosť šírenia je zaujímavosť, ktorá nebýva tak často. Na to, aby fotografia obletela svet, je nutné niečo viac. Len za tri hodiny ju totiž zdieľali 2 milióny ľudí, čo preskočilo rekord fotografie Prezidenta Obamu s jeho manželkou po znovuzvolení v novembri 2012
Hádanka: Nuž teda, ako si vy poradíte s hádaním mien hercov? Spoznali by ste všetky tváre, ktoré sa na vás v tejto chvíli usmievajú?


S podtitulom vo voľnom preklade: „Iba ak ruka Bradleyho Coopera je dosť dlhá. Najlepšia fotka vôbec.“

Len dodáme, že priateľská atmosféra tohto dňa bola výnimočná aj v tom, že sme mali možnosť vidieť hviezdy aj vo svetle bežných ľudí s bežnými potrebami. Po tom, čo jeden z hercov netajil, že je hladný, si objednali pizzu a pochutnávalo si na nej viacero hviezd priamo v sále. Nepochybne sa odborníci na stolovanie chytali za hlavu, ale čo na tom? Vtipné bolo, že nikto nemal peniaze práve pri sebe a tak sa hľadalo medzi ostatnými v hľadisku, či náhodou nemajú zopár drobných na úhradu neobvyklého účtu. Poslíček s pizzou to možno pri privážaní pokladal za vtip, no nakoniec to bola pravda. Aj hviezdy majú hlad.

foto: